Nevşehir'de pazar işi ile uğraşan Kazım Başer oğlunun sünnet merasimi için farklı bir işe imza attı. Çocuğunun küçüklükten beri büyük araçlara olan ilgisini bilen baba Başer, konvoyu bilinenin aksine farklı şekilde tasarlayarak görenleri şaşırttı. Sarı - Lacivert renklerle özenle süslediği kendisine ait tırın başını çekerek oluşturduğu konvoy, çevredeki vatandaşların yoğun ilgisiyle karşılandı. Havalı kornalar eşliğinde yola çıkan konvoy, Nevşehir'de şehir merkezi içinde bir süre dolaştıktan sonra düğünün yapılacağı Kristal Düğün Salonuna geldi.

Nevşehir'in değerli eşraflarından Kazım ve Hatice Başer'in biricik evladı Bekir Başer, hafta sonu Kristal düğün salonunda düzenlenen görkemli sünnet merasimi töreni ile erkekliğe ilk adımını attı. 

Muhteşem ambiyansı ile düzenlenen sünnet merasiminin sunumlarını FİB Haber Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı yaparken, Osmanlı dönemini yaşatan sünnet düğününde gecenin kahramanı Bekir Başer,  mehter marşı ile Yeniçeri askerleri eşliğinde salona girdi.

Girişte davetlileri selamlayan minik Bekir'e Annesi Hatice ve Babası Kazım Başer tarafından Kuran- ı Kerim ve Türk Bayrağı verilmesi de davetlileri duygulandırırken uzun süre alkışlandı. Başer çifti ve minik yavruları Bekir daha sonra kendisi için hazırlanan özel bölüme alındı. 

Ardından Kuranı Kerim Tilaveti ve duası ile başlayan Minik Bekir Başer'nin Sünnet merasimine, Antalya, Mersin, Ürgüp ve Ovaören köyü ile Başer Ailesinin çok sayıda eş dost akrabaları ve kalabalık bir davetli topluluğu katıldı.     

Kristal Düğün Salonu Müzik Ekibinin seslendirdiği birbirinden güzel parçalar davetlilerden büyük beğeni topladı.

Nevşehir pazar esnaflarınında büyük ilgi gösterdiği düğünde pazarcılarında minik Bekir'in takı merasiminde hediyesi domates, biber, patlıcan oldu. Lezzetli domatesleri abisinin boynundan kopartan küçük kız kardeşi afiyetle yedi.

Birçok eş, dost ve akrabanında katıldığı sünnet düğününde  Kazım ve Hatice Başer" çifti oğullarının sünneti ile yaşadığı gururu misafirleri ile paylaştı.

Nevşehir in sevilen ve saygın ailelerinden "Başer" Ailesinin biricik evlatları "Beekir Başer'in" muhteşem sünnet merasimi davetlilerden de tam not aldı.

Sünnetin aile büyükleri  Kristal Düğün Salonu çalışanlarına gösterdikleri hizmetten ve ilgiden dolayı teşekkür ettiklerini ilettiler.

Bizde FİB Haber olarak Başer ailesine yavrularıyla beraber ömür boyu mutluluklar dileriz.