Fast food’ların pabucu dama atılıyor, yemek kültüründe eskiye dönüş yaşanıyor. Ev yemeğini özleyenler şimdi "Tahta Kaşık Ev Yemekleri "  lokantasında buluşuyor. 

Gülcan Koçak'ın sahibi olduğu ve Nevşehir merkez Nejdet Ersan Parkı Karşısındaki adresinde hizmet veren Tahta Kaşık Ev Yemekleri Salonu", henüz yeni hizmete girmesine rağmen Nevşehirlilerin tercihi oldu. 

Son yıllarda her köşe başında görmeye alıştığımız fast food’ların kendine has, tek düze lezzetlerinden sıkılanlar tencere yemeğine yönelmeye başladı. Değişen yemek kültürümüzü özüne döndüren en büyük etkenlerden biri de sağlıklı beslenme arzusu oldu. Dışarıda yemek yiyenler artık ne yediklerini bilmek, kalitesinden ve hijyeninden emin olmak istiyor. İşte bu yüzden geleneksel damak tadımızı korumayı başaran esnaf lokantalarına ilgi her geçen gün artıyor.

Özellikle çalışan kesim öğle aralarında fast food yerine ev yemekleri yapan restoranları tercih ediyor. Türk mutfağının temel taşlarından olan, "Tahta Kaşık Ev Yemekleri " lokantası gerek sunduğu bol çeşit gerek lezzet gerek kalite gerekse fiyatlarının uygunluğu nedeniyle tüm vatandaşlarımızın uğrak yeri haline geldi. 

KALİTELİ VE HİJYENİK

Şöyle dumanı üzerinde tüten çorbalar, güveçte pişen et, en lezzetlisinden zeytinyağlılar, yemeğe doyamayacağınız kızartmalar, özenle hazırlanmış salatalar, tadı damağınızda kalacak Kaşarlı Mantar ve gözleme… Hepsi evde hazırlanmışçasına kaliteli ve hijyenik. İştahınız açıldı değil mi? Gün içerisinde hem sağlıklı hem lezzetli bir yemek yemek istiyorsanız, Tahta Kaşık Ev Yemekleri lokantasına mutlaka uğramalısınız.

Nevşehir Tahta Kaşık Ev Yemekleri'ne Doyamayacaksınız...

Tahta Kaşık Restaurant Ev Yemekleri:

Çorba

Makarna

Köfte

Et Tavası

Yaprak Sarması

Gözleme Çeşitleri

Kaşarlı Mantar

Güveçte Et

Ton Balıklı Salata,

Ekmek Arası Sote, 

Nefis Kahvaltılar Sizleri Bekliyor...

Her sabah 07 : 30 / 09 .30 arsında sıcak çay'a bekliyoruz çayınızı soğutmayın..
 

İşletme sahibi Gülcan Koçak “ Ürünlerimizi tadan müşterilerimiz bize, ‘İyi ki varsınız’ diyorlar. Bizim için önce insan sağlığı, temizlik, hijyen, tazelik ve karşılıklı güven faktörü çok önemli. Kaliteli malzemeye bizim gibi müşterilerimiz de çok önem veriyor. İşte sağlığına ve damak tadına önem verenler için Tahta Kaşık Ev Yemekleri Salonumuza hepinizi mutlaka bekliyoruz."
 

Leziz Ev Yemeklerinden Tatmak, Arkadaşlarınıza, Misafirlerinize, Sevdiklerinize Ev yapımı yemeklerden İkram Etmek İsterseniz Uzaklarda Aramayın Size Bir Telefon Kadar Yakınız !...

Tahta Kaşık Ev Yemekleri Sipariş için;

Adres: Nejdet Ersan Parkı Karşısı Emel Yapı Kooparatifi No:3 Nevşehir

Telefon: 0384 212 10 20

Tahta Kaşık Ev Yemekleri lokantası şimdiden ev yemeği tutkunlarının yeni adresi oldu. Sizleride bekleriz efendim...