Her evlenen çift için düğünleri kadar kına geceleri de özeldir.  Nevşehirin tanınmış galerici esnaflarından Adnan İşbilir'in Kızı,  Fatih ve Burak İşbilir'in kız kardeşleri "Gözde İşbilir ile Hamza Ülger" çifti herkesin hayallerini kurduğu bir kına gecesi organizasyonunda evliliğin kapısını araladılar.

Nevşehir'de yılın kınası daha şimdiden belli oldu. Gözde & Hamza çifti son yılların en muhteşem kına gecesi hafta sonu Kapadokya Lodge Hotel Salonunda yapıldı.

Nevşehir'de yılın kınası görkemli geçti...

Nevşehir gelenek ve göreneklerin uygulandığı unutulmaz bir kına gecesine sahne olan gecede gelinin bindalısı göz kamaştırdı. Kapadokya Lodge Hotel Salonunda gerçekleşen kına gecesinde Gözde ile Hamza çifti yerinde oturmadı. Yapılan eğlencenin ardından kına merasimine geçildi. Oldukça duygusal anların yaşandığı gecede Kına yakılırken gelinin eline adet gereği altın konuldu. İlk danslerını eden çift, gönüllerince oynadılar.

Kına sonrası mutlulukları yüzlerine yansıyan "Gözde İşbilir ile Hamza Ülger" çifti efsanevi bir kına gecesini hem yaşadılar, hem de konuklarına yaşattılar.

Gözde & Hamza çiftini bu mutlu günlerinde yakın çevresi ve aileleri yalnız bırakmadı. Renkli görüntülere sahne olan kına merasiminde davetliler gönülerince eğlendi.

Gelin kızın annesi Fatma İşbilir aile büyükleri adına yaptığı açıklamasında; "Bu en mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayarak teşrif eden tüm eş, dost ve akrabalarımıza teşekkür ederiz." dedi.

Gözde&hamza Düğünleri 5 Temmuz Kayseri'de...

Gözde ve Hamza çiftinin düğünleri ise 5 Temmuz da Kayseri’de yapılacak.

Mutluluklar sizlerin olsun...

FİB Ajans Organizasyon tarafından geceye özel göz alıcı konsepte süslemeleriyle düzenlenen  Kına gecesinde Salonu dolduran çok sayıda davetliler tarafından tam not alan Organizasyonda renkli görüntüler yaşandı.  

FİB ajans Organizasyon olarak Gözde ve Hamza Çiftine şimdiden bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

FİB Ajans Organizasyon kına geceleri için yeni evleneceklere muhteşem bir kına gecesi sunuyor ...

FİB Ajans Farkını, Yaşayana Sorun...!

Nevşehir de Düğün,Nişan,Sünnet Açılış gibi tüm organizasyonlarınızda FİB ajans Organizasyon size bir telefon kadar yakın...

0 384 212 9 444 nevsehirorganizayon.com

0 532 627 28 74

İbrahim Uysal-Fikret Çapacı