Nevşehir Eğitim camiasının saygın ailelerinden TURAN ve Giresun'dan TAKIR ailelerinin biricik evlatları Aybike Turan ile Tolga Takır çifti hafta sonunda  Avanos Stone Concept Hotel havuz başında gerçekleştirilen rüya gibi bir düğünle dünya evine girdiler.

Aybike Turan ile Tolga Takır çifti çok sayıda davetlilerin katılımlarında gerçekleştirilen düğün töreniyle hayatlarını birleştirdiler. 

Nevşehir Eğitim camiası bu düğünde buluştu...

Davetlileri kapıda karşılayan Turan ve Takır aileleri, bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm dostlarına teşekkür ettiler.

Nevşehir, Giresun, Trabzon, Çankırı, Ankara, Konya, Çorum ve İstanbul'dan katılımın olduğu düğün törenine, Nevşehir eğitim camiasından çok sayıda davetli topluluğu katıldı.

Oldukça heyecanlı görünen Aybike ile Tolga çifti alkışlar içerisinde alana girerken, düğün boyunca keyiflerince eğlenen davetliler sahneyi hiç yalnız bırakmadı. 

Düğün töreni sonrası aile büyükleri adına FİB Haber Merkezimize açıklamada bulunan Dilek ve İsmail Turan "Evlatlarımızın düğün töreninde bizleri yalnız bırakmayarak davetimize icabet eden tüm akraba, arkadaş, dost ve yakınlarımıza teşekkür ederiz" dediler.

Gecenin kahramanı Aybike Turan ile Tolga Takır çiftide "Bu en mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayarak teşrif eden tüm dostlarımıza teşekkür ederiz" dediler.

FİB Ajans Organizasyon olarak Aybike Turan ile Tolga Takır Çiftine bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Düğün, Sünnet , Kına, Nişan, ve Açılış Organizasyonlarının Nevşehir ve Kapadokya da ki 1 numaralı adresi FİB Ajans & Organizasyon size bir telefon kadar yakın...

0 384 212 9 444 
GSM: 0 532 627 28 74
www.nevsehirorganizasyon.com
www.fibajans.com