Nevşehir'de Concept Bayan Mağazası düzenlenen muhteşem törenle hizmete açıldı. Açılış nedeniyle Nevşehir'de 4.99 TL'den başlayanve indirimli fiyatlarla satışa sunulan ürünlerden almak için Concept Mağazasına akın eden bayanların büyük ilgi gösterdiği mağaza açılışında adeta izdiham yaşandı.

Nevşehir Nevşehir Olalı Böyle Bir Açılış görmedi..!

FİB Ajans organizasyon farkıyla düzenlenen ve Nevşehir Borsa Kavşağı Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Hizmet Binası Altında hizmet vermeye başlayan Concept Bayan Mağazası açılış için yapılan duanın ardından kurdela kesilerek açıldı. Yüzlerce vatandaşın içeri girmek ve satışa sunulan eşyalardan alabilmek için yaşanan izdiham saatlerce sürdü.

Concep  Bayan Mağazası açılış törenine AK Parti Nevşehir Milletvekilli Mustafa Açıkgöz, AK Parti Nevşehir Milletvekilli Ebubekir Gizligider, Ak Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, AK Parti Nevşehir İl Genel Meclis Başkanı Süleyman Özgün, NEVESOB Başkanı İsmail Ördü, Nevşehir Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen ile çok sayıda vatandaş katıldı.

 AÇILIŞ, İZDİHAMA NEDEN OLDU
Hafız Mahmut Kemikkıran Hoca'nın yaptığı dua ile açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından mağazayı gezen davetliler açılışa özel indirimlerden faydalandı. Yeni hizmete giren Concept  Bayan mağazasının açılışında indirimli ürün almak isteyen yüzlerce kişi akın etti. Mağazadaki indirimli ürünlerden almak isteyen vatandaşlar kapıların açılmasıyla adeta izdiham yarattı.

Concept Moda İkonunuz
Kazak
Sweatshirt
Hırka
Tunik
Pantolon
Mont
Kaban
Aksesuar
Etek
Tesettür
Açılışa özel  indirim fırsatı
 Bayana dair ne varsa hepsi ve fazlası...

Firma Sahibi Selçuk Durmaz yaptığı açıklamasında" ' Concept ' markasını Nevşehir Kapadokya Bölgesine kazandırdığımız için gururluyuz. Nevşehir'e hayırlı olsun" şeklinde konuştu. İşletme sahibi Selçuk Durmaz açılışımıza gösterdiği yoğun ilgi nedeniyle herkese teşekkür ediyoruz. Yaşanan izdiham ve vatandaşlarımızdan gelen yoğun talepler nedeniyle Kampanyalı satışlarımız yarında devam edecek olup tüm hanımları mağazamıza bekliyoruz" dedi.

Artık modern ve şık giyinmek için Kayseri , Ankara İstanbul'a gitmeye gerek kalmadı. Kaliteyi, Modern tasarımlarıyla en hesaplı şekilde ayağınıza kadar getiren ' Concept ' Bayan mağazası, En şık Bayan kıyafetleri ve yeni sezon giyim modellerine uygun fiyatlarla sahip olmak için şimdi sizleri bekliyor!

Nevşehir Gündemin Adresi FİB Haber Merkezi olarak Firma Sahibi Selçuk Durmaz'ı kutluyor ve ' Concept ' mağazasının Nevşehir'imize hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz. 

Kombinlerinizin vazgeçilmezi olacak bayan giyim modelleri için Yarın mutlaka ' Concept  ' mağazasında buluşalım...!
Açılışında yaşanan büyük izdiham ile ' Concept ' bayan mağazası markasının şehrimiz bayanlarının vazgeçilmezi olacağını gösterdi.





FİB Ajans organizasyon olarak ' Concept ' mağazasının Nevşehir'e hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz.