Nevşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Ramazan etkinliklerinde bu akşam Kanal 7’nin sevilen ekran yüzü ve Nevşehirli ünlü sanatçı Kürşat yer alacak. İftar sonrasında Nevşehirlilerle buluşacak olan Kürşat, seslendireceği ilahi ve kahramanlık türküleriyle duygu dolu anlar yaşatacak.

Kapadokya Kültür ve Sanat Merkezi’nde gerçekleştirilecek olan Ramazan etkinlikleri, akşam Saat: 18.00’dan itibaren çocuklara yönelik programlarla start alacak. Sahnelenecek olan Meddah gösterisinin yanı sıra şişme oyun parkında çocuklar eğlenceli vakit geçirecekler.

  İftar saatinde ise Nevşehirlilerin buluşma yeri yine Nevşehir Belediyesi iftar çadırı olacak. Özel olarak kurulan ve her akşam yaklaşık 2 bin kişinin katılacağı iftar çadırında eller hep birlikte semaya açılarak dualarla oruçlar açılacak.

İftar sonrasında ise Nevşehirlilerin büyük ilgi göstermelerinin beklendiği Kürşat konseri yer alacak. Kanal 7’nin sevilen ekran yüzü olan ünlü sanatçı Kürşat, konserinde ilahilerin yanı sıra Nevşehir ve kahramanlık türkülerine de yer varacak.