Nevşehir'de bayan ve çocuk giyim üzerine faaliyet gösteren Yaz Giyim mağazası Show Türk Ekonomi Dünyası proğramında tanıtıldı.

Kaliteli ve özgün ürünlerin satışa sunulduğu YAZ GİYİM mağazası, bir taraftan alışveriş yapılırken diğer taraftan da çay eşliğinde günlük sohbetlerin yapılabildiği huzur dolu bir mekan olarak karşımıza çıkıyor.

Nevşehir'de bayanların büyük ilgi gösterdiği "Yaz Giyim Mağazası" Show Türk Ekonomi Dünyası proğramının konuğu oldu. 

Proğramı izlemek için TIKLAYINIZ!

Nevşehir Güzelyurt mahallesi Zübeyde hanım caddesi (Beğendik kavşağı) adresinde bayan ve çocuk giyimi üzerine hizmet veren "Yaz Giyim Mağazası" işletme sahipleri Hülya Polatçelik ve Esma Tombalak, Yaz Giyim mağazası kendini özel hisseden bayanların mağazasıdır.  Bir bayan olarak kendimizi özel hissetmek en doğal hakkınızdır. Bu nedenle de slogan olarak ‘Bir Çay Molasına Ne Dersiniz ?’ diye yola çıktık. Biz müşterimizin bir taraftan çayını yudumlarken bir taraftan da sohbetini etmesini diğer taraftan da ihtiyacı olan alış verişini yapmasını istiyoruz. İlla müşterimizin alış veriş için gelmesini istemiyoruz. Hem çayımızı içsin hem de yeni gelen ürünlere göz atsın istiyoruz.

"Farklı, Zevkli , Kaliteli , Şık , Bol çeşit ve Hesaplı Giyinmeyi sevenler için Yaz Giyim Bayan ve Çocuk Mağazamızda Dünyaca ünlü Accort, Ghisa, Journey, Vissona, Levi`dor, AKER, ARMİNE markalarıa sizler için "Nocturne, Qupra, Mimya, Tuen, Nurella ve Orhan" markalarınıda ekledik.”  dedi.

.............

Yaz Giyim Bayan ve Çocuk Mağazası'na mutlaka uğramalısınız...

"Yaz Giyim" Bayan ve Çocuk Giyim Mağazası

Adres: Güzelyurt mahallesi Zübeyde hanım caddesi (Beğendik kavşağı) No: 82/A Nevşehir

İletişim: 0 384 213 44 22

Atilla Tombalak & Zekeriya Polatçelik

Dünyaca ünlü Accort, Ghisa, Journey, Vissona, Levi`dor, AKER, ARMİNE markaları bu adreste sizleri bekliyor...

Ayrıca bu markalara sizler için yenilerini de ekledik: "Nocturne, Qupra, Mimya, Tuen, Nurella ve Orhan" markaları şimdi Yaz Giyim Mağazasında...