Nevşehir Valisi İlhami Aktaş'ın Özel Kalem Müdürü Nurettin Öğünlü'nün oğlu Mustafa Öğünlü, Tuba Eker ile hafta sonunda Kapadokya Lodge otelde düzenlenen düğün merasimiyle dünya evine girdi.

FİB Haber Merkezi Genel Yayın Yönetmeni Fikret Çapacı'nın başarılı sunumlarında gerçekleştirilen Düğünde alkışlar eşliğinde salona giren "Mustafa ve Tuba" çifti ilk danslarını alkışlar altında yaptı.


Nevşehir bürokratlarını bir araya topladı.

Düğüne, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Değerli eşleri Songül Aktaş, Nevşehir Belediye Başkan Vekili Atilla Seçen, Nevşehir İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili ve Avanos Kaymakamı Mustafa Eldivan, Gülşehir Kaymakamı Murat Ertekin, Nevşehir Emniyet Müdürü Metin Kalayoğlu, NTSO Meclis Başkanı Seyit İnce ,NTB Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş, Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil, Sağlık İl Müdürü Rahim Ünlübay, Tarım Gıda Hayvancılık İl Müdürü Okan Yılmaz'ın yanı sıra çok sayıda kurum müdürleri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ile mutlu çiftin yakınları katıldı. 

Kapadokya Lodge Otel'de düzenlenen görkemli düğünde genç çiftin nikahını Nevşehir Belediyesi Nikah Memuru Ertuğrul Usta kıyarken, çiftin evlilik cüzdanının da Nevşehir Valisi İlhami Aktaş takdim etti. Vali Aktaş, Aile Cüzdanını Gelin hanıma takdim ederken yuvayı dişi kuş yaparmış sözleriyle genç çifte mutluluklar diledi; evlilikte mutluluğun sabır ve anlayıştan, sevgi ve saygıdan geçtiğini vurguladı.

Onlar erdi muradına...


Eker ve Öğünlü Ailesinin biricik evlatları Tuba ve Mustafa Öğünlü çiftinin nikah şahitliklerini ise Nevşehir Valisi İlhami Aktaş , NTSO Meclis Başkanı Seyit İnce , NTB Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Salaş, Göreme Belediye Başkanı Nuri Cingil, Haydar Öğünlü ve Hüseyin Seven yaptı.

Görkemli bir düğün töreni ile evlenen yakışıklı damat Mustafa ile güzel gelin Tuba, düğünlerinde yavaş müzikler eşliğinde dans ederken, sevenleri ve yakınları da onları yalnız bırakmadı. Çok sayıda davetlinin katıldığı düğünde mutlulukları gözlerinden okunan genç çift ve yakınları doyasıya eğlendi.

Ardından düğün pastasını kesen mutlu çift, yuva kurmanın mutluluğunu davetli yakınlarıyla paylaştı.

Nevşehir Valisi İlhami Aktaş'ın Özel Kalem Müdürü Nurettin Öğünlü'nün Doktor oğlu Mustafa ileTuba'nın oldukça mutlu olduğu gözlerden kaçmazken, genç çiftin geç saatlere kadar devam eden düğün töreni tek kelime ile “Muhteşem” bir tören olarak yorumlandı.


FİB Haber Merkezi olarak "Mustafa ve Tuba ÖĞÜNLÜ" çiftimize Mutluluklar dileriz.



Nevşehir de Düğün Organizasyonlarının bir numaralı firması FİB Ajans Organizasyon 2017 rezervasyonları başladı...!

Nevşehir de Düğün, Nişan, Sünnet Açılış gibi tüm organizasyonlarınızda FİB ajans Organizasyon size bir telefon kadar yakın...

Düğün-Sünnet-Konser-Festival-Açılış gibi bütün özel organizasyonlarınızda Mutluluğa atılan imza FİB Ajans ve Organizasyon her zaman yanınızda...

0 384 212 9 444- 0 532 627 28 74

nevsehirorganizayon.com

0 532 627 28 74 İbrahim Uysal-Fikret Çapacı

Gelin Yolu

Gelin Masası

Kamera Fotoğraf çekimleri

Masa-Sandalye Giydirme

Ses sistemi

Işık Sistemi

Orkestra

Palyaço

Animatörler

İlahi Grubu

Şamdan

Davetiye

Daha bir çok isteğinize uygun seçenekler için geç kalamdan bizi mutlaka arayın...

ALO :0 384 212 9 444