Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir'in kardeşi, Altınyıldız Koleji Beden Eğitimi Öğretmeni Rahmi Özdemir ile Nigar Semiz çifti düzenlenen nikah töreniyle dünya evine girdiler.

Semiz ve Özdemir ailelerinin biricik evlatları Nigar ve Rahmi Özdemir çifti törene katılan davetlilerin huzurunda bir ömre birlikte “Evet” dedi.

Oldukça heyecanlı görünen genç çift’in nikâhını Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı kıyarken, nikâh şahitliklerini ise AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe, Nevşehir At ve Köpek Eğitim Merkezi (JAKEM) Komutanı Jandarma Albay Ercan Altın, Nevşehir Gençlik ve Spor İl Müdürü Muhsin Özdemir, Göre Belediye Başkanı Mustafa Topçu ve İl Başkanı M.Rauf Yanar birlikte yaptı. 

Genç çifte Kuran-ı Kerim ve Türk Bayrağı hediye eden Belediye Başkanı Rasim Arı, “Nikâhınız ve ömrünüz hayırlı, uğurlu, bereketli ve mübarek olsun” diyerek, evlilik cüzdanını gelin hanıma takdim etti...

Çiftin nikah şahitliğini yapan Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, nikah sonrası yaptığı konuşmasında Semiz ve Özdemir Ailelerini kutlarken, Nigar ve Rahmi Özdemir çiftine de bir ömür boyu saadet dileklerini iletti.

Nikah törenine katılan AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe; "Semiz ve Özdemir ailelerinin biricik evlatları Nigar ve Rahmi çiftinin bu mutlu günlerinde yanlarında bulunarak, mutluluklarına şahitlik ettik. Her iki ailemizi tebrik ediyor, genç çiftimize bir ömür mutluluklar diliyorum. Rabbim iki cihan saadeti nasip etsin." dedi.

Davetlileri kapıda karşılayan Semiz ve Özdemir aileleri, bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm dostlarına teşekkür ettiler.   

Genç çiftimize, iki cihan saadeti diliyoruz.‬

Düğün töreni sonrası FİB Haber Merkezimize Aile büyükleri adına açıklamada bulunan Gelin hanımın babası Kemal Semiz; "Bu güzel günümüzde evlatlarımızın düğün töreninde bizleri yalnız bırakmayarak davetimize icabet eden tüm eş, dost, akraba ve yakınlarımıza teşekkür ederiz" dedi.

Gecenin kahramanı Nigar ve Rahmi Özdemir çiftide, "Bu en mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayarak teşrif eden tüm dostlarımıza teşekkür ederiz" dediler.

FİB Haber Merkezi olarak Nigar ve Rahmi Özdemir Çiftine bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz...