Ünlü sanatçı Niran Ünsal Nevşehir’in merkez ilçeye bağlı Göreme kasabasında bulunan bir kafede hayranlarıyla buluştu.
Ünlü sanatçı Niran Ünsal Nevşehir’in merkez ilçeye bağlı Göreme kasabasında bulunan one way cafe’de DJ Ufuk Tan ile birlikte sahne aldı. Burada sevilen şarkılarını Nü clup versiyonunda seslendiren sanatçı Ünsal, yaklaşık 3 saat boyunca sahnede kaldı. Eski ve yeni şarkılarını hayranlarıyla birlikte seslendiren Niran Ünsal zaman zaman kendisini dinlemeye gelen hayranlarıyla da sohbet etmesi dikkatlerden kaçmadı.
Ünlü sanatçı Niran Ünsal daha sonra yaptığı açıklamada ise, "Ben hiçbir zaman playback yapmıyorum canlı olarak şarkılarımı seslendiriyorum. Bunun altını kalın çizgiler ile çizeyim çünkü sektörde maalesef kandırıkçı sanatçı çok" dedi. Ünsal, “Nü clup dediğimiz DJ Ufuk Tan ile yani sektörün en eski en kıdemli DJ’lerinden diyebiliriz. O hani yetmeler var ya koltuğunun altına bir tane bilgisayarı alanlar kendilerini DJ zannediyorlar ama gerçekten bu işi en iyi yapanlardan bir tanesidir Ufuk. Yeni Albümü de çıktı onun biliyorsunuz Feyzullah isminde. Biz birlikte böyle bir konsept oluşturduk. Niran Ünsal şarkılarını clup versiyonunda icra ediyoruz. Bu arada play back yapmıyorum arkadaşlar canlı söylüyorum. Onun da altını kalın çizgiler ile çizeyim. Çünkü biliyorsunuz sektörde maalesef play back yapan ve kandırıkçı şarkılar çok. Bugün de burada güzel bir kalabalık var. Hatta bir çok insan dışarıda kalmış duyduğum kadarıyla. Tabi biz çok mutlu oluyoruz. İnsanlar müzik dinlemeye geliyorlar. Ses dinlemeye geliyorlar. Biz müzisyenin herhalde mutlu olabileceği en özel durumlardan bir tanesidir. Benim 20 yıl önce bestelediğim bir şarkıyı halen insanlarla hep bir ağızdan okuyorsam benim için bu paha biçilmez bir duygudur” dedi.
“Son albümüm darbe girişimi kurbanı oldu”
Ünlü sanatçı Niran Ünsal darbe girişiminden bir buçuk ay önce çıkartmış olduğu yeni albümünün ise darbe girişimi kurbanı olduğunu söyledi. Ünsal, “Yeni albüm çıktı maalesef darbe girişiminden bir buçuk ay önce çıktı. Öyle bir kazaya kurban gitti. Olsun çok kurban verdik ben de albümümü kurban vermişim çok mu yani. Ama insanlar şarkıları biliyorlar. Tek bir klip çektim üstüne bu olay denk geldi. Üç ay dört aylık bir yaz süreci geçirdik ama çalışarak geçirdim çoğunlukla. Şimdi ikinci klip için plan ve projeler yapıyoruz. Ama yine şarkılar besteliyorum. Özellikle son dönemde bestelediğim bir şarkı var. Sözlerini sevgili İlkan Serdaroğlu’nun yazdığı bir şarkı. Kapanın elinde kalır yani öyle bir şarkı. Birkaç kişi var kafamda, erkek solist düşünüyorum. Tabi kısmet gelin ata binmiş ya nasip demiş” şeklinde konuştu.