Türkiye'de en fazla fotoğrafı çekilen yerler arasında yer alan Ürgüp'ün girişindeki Kapadokya'nın sembolü haline gelen, eski adıyla çatalkaya, üç güzeller diye bilinen peri bacalarının bulunduğu yerde evlilik teklifi yapmak isteyen Nevşehir Emniyet Müdürlüğü'nde görev yapan Polis Memuru Furkan Örküt, muhteşem bir organizasyon hazırlığı yaptı.

Mustafapaşa Köyündeki Helios Cave Hotel'de konaklayan Örküt, Otel İşletmecisi Volkan Atmış'a unutulmaz bir evlilik teklifi yapma fikrini iletti. Atmış'da Ürgüp'te Songül Çiçekçilik ve Organizasyonla güzel bir hazırlık yaptı. Nevşehir'de görev yapan polis memuru sevgilisi Elif Büker'i peribacalarını gezme bahanesiyle Üç güzeller mevkiine getirdi. Tüm hazırlıklarını tamamlayan Songül çiçekçilik ekibi ve Volkan Atmış, çift peribacalarında selfie çekerken Benimle evlenirmisin? pankartını açtı.

Balonlarla çiçeği gören Elif Büker, tek taş ile evlilik teklif eden Furkan Örküt'e "EVET" cevabını vererek çok mutlu olduğunu, Peribacalarının arasında unutulmaz bir evlilik teklifi aldığı için emeği geçenlere teşekkür ettiğini ifade etti.