Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, İstanbul’da 5 farklı radyonun canlı yayınına konuk olarak hem Nevşehir ile ilgili projelerini anlattı hem de İstanbul seçmenlerinden Binali Yıldırım için destek istedi. Arı burada yaptığı açıklamada: “Bu şehrin hiçbir ferdi ile arama hiçbir makam, mevki girmeyecek. Bu şehrin onlara hizmet etmek için gece gündüz demeden çalışan bir belediye başkanı var.” dedi.

  23 Haziran’da tekrarlanacak olan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimleri için İstanbul’da bulunan ve Binali Yıldırım’ın seçim kampanyasına katılan Belediye Başkanı Rasim Arı, bir yandan hemşehri derneklerindeki buluşmalarını sürdürürken biryandan da katıldığı radyo programları ile hem İstanbul seçmenlerine ulaşıyor hem de Nevşehir ile ilgili projelerini anlatıyor.

Bugün ilk olarak İstanbul’un Sesi Radyosu’na konuk olan Başkan Arı burada Cankız ve Usta’nın sorularını yanıtladı. Radyo dinleyicilerine Nevşehir ve Kapadokya bölgesi hakkında bilgiler veren Arı, dinleyicilerden gelen soruları da yanıtladı.

Daha sonra Damla FM, Radyo Ekin ve Radyo Hevi’nin ortak yayınına katılan Arı, aynı zamanda Nevşehir’de Radyo Nevşehir’in de yayınladığı programda İstanbul seçmenlerinden Binali Yıldırım için destek istedi. Programda Nevşehir ile ilgili kendisine yöneltilen soruları yanıtlayan Arı, burada iş insanlarına Nevşehir’e yatırım yapmaları çağrısında bulundu.

Arı bugünkü son radyo programında ise Radyo Alaturka’nın konuğu oldu. Arı burada da İstanbul seçimlerine ilişkin açıklamalarda bulunarak Nevşehir için hazırladığı projeleri anlattı.

BU ŞEHRİN HİZMET İÇİN GECESİNİ GÜNDÜZÜNE KATAN BİR BELEDİYE BAŞKANI VAR

Katıldığı programda Nevşehirlilere de mesajlar veren Başkan Arı, Nevşehir’de yaşayan insanların mutlu olabilmesi için bütün gücüyle çalışacağını ve seçmenleri ile arasına kimsenin girmesine müsaade etmeyeceğini kaydetti.

Hayalinin Türkiye’ye örnek olacak marka bir kent oluşturmak olduğun u vurgulayan Arı: “Şehrimizi marka, model şehir haline getirmek için çalışıyoruz. Bunun için ama, lakin gibi bahaneler üreterek ve bahane ile hizmetlerin gelmesini engelleyen bir belediye başkanları yok bu şehrin. Gecesini gündüzüne katan, ekibiyle çalışan, hem şehirde, hem şehirden ayrıldığı andan itibaren İstanbul’da, Ankara’da veya gittiği her platformda şehre kazandıracaklarını konuşan ve bunun için gece sadece 2 saat uyuyan bir belediye başkanları var. Biz bize teveccüh gösteren, bizi seven, bize muhabbet besleyen oy versin veya vermesin herkesin belediye başkanıyız.   Belediyenin ulaşılabilir olduğunu, belediye başkanının erişilebilir olduğunu ve halkının içerisinden asla kopmadan hem onlarla birlikte hareket edebilen hem onların yakının da olabilen hem de beraberinde iyi işler yapabilen bir belediye başkanını görmeye başladı hemşehrilerimiz. Bu şehrin hiçbir ferdi ile arama hiçbir makam, mevki girmeyecek ve bu şehrin her bir ferdiyle kucaklaşmaya devam edeceğim. Onların her bir derdine koşan bir belediye başkanı olacak.” diye konuştu.