Kasım ara tatilinde çocuklarıyla zaman geçiren Sedat Peker, Kapadokya bölgesini gezdi. Nevşehir'in Avanos ilçesinde çömlekte yapan Peker, günün sabahında ise peri bacalarını gökyüzünden balon gezisiyle izledi. 

Ailesi ile birlikte Kapadokya'da Göreme, Avanos, Paşabağları, Zelve'yi gezen Sedat Peker, www.fibhaber.com'a yaptığı açıklamasında; "Türkiye'nin bu cennet köşesi bölgenin turizm açısından bulunmaz çok özel bir yer olduğunu ifade ederek; " Ara tatilini geçirmek için kızım ve ailemle birlikte   Nevşehir'deyiz. Türkiyemizin turizm sektörüne motor görevi yapan Göreme'de balona binerek eşsiz güzellikte olan Kapadokya'yı izledik. Kapadokya bölgesinin ne kadar güzelliklerle dolu bir mekan olduğunu bir kere daha gözlerimizle görme imkanı bulduk." dedi.

Sedat Peker, Balonla Kapadokya Semalarında Uçtu. Videosunu izlemek için TIKLAYINIZ!

Avanos’ta bazı turistik alış veriş merkezlerini de gezen Sedat Peker, daha sonra Avanos ilçesinde Kapadokya Yeraltı Seramik müzesini  ziyaret ederek burada çömlek yaptı, Müze sahibi Güray Tüysüz’den müze ve ürünler hakkında bilgiler aldı. 

Avanos'ta gezdiği yerlerde vatandaşlardan büyük ilgi gören Sedat Peker, kendisi ile fotoğraf çektirme isteklerini de geri çevirmedi. 

Sedat Peker'in Kapadokya gezisi sadece www.fibhaber.com da...