Türk halk müziğinin sevilen sesi ünlü sanatçı Sevcan Orhan, Ürgüp Belediyesi destekleriyle Sosyal paylaşım siteleri Facebook ve instagram'dan Ürgüplülere canlı konser verdi.

Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk’ün Ürgüplülere özel konser talebini geri çevirmeyen Ünlü türkücü Sevcan Orhan, sosyal medya platformları üzerinden 'ev konseri' vererek  şu sıkıntılı günlerde Ürgüplülere keyifli dakikalar yaşattı.

Türk halk müziğinin sevilen sesi ünlü sanatçı Sevcan Orhan kendi evinden, Ürgüp'te evlerinde kalan vatandaşlar için Türk Halk Müziği eserlerinden oluşan repertuarıyla Ürgüp Belediyesi'nin instagram ve facebook hesaplarından canlı konser verdi.

Kendi evinden Ürgüplülere seslenen Sevcan Orhan hafta sonunda evlerinde kendisini dinleyen sevenlerine; Şen olasın Ürgüp, Nennide Feridem türkülerinin arasında bulunduğu sevilen eserleri seslendirdi.

Okuduğu türkülerin aralarında takipçilerine seslenen ünlü türkücü şunları ifade etti; "Değerli Dostlarımız, Ürgüp Belediye Başkanımız, Mehmet Aktürk ve Eşi Melahat Aktürk’ün Daveti Üzere, Ürgüp Belediyesi Instagram ve Facebook Sayfalarında, Canlı Yayında sizlerle birlikte olmaktan büyük mutluluk duyuyor, tüm "Ürgüplülere sevgilerimiz ve selamlarımı gönderiyorum" dedi.

Konseri evinde eşi Melahat Aktürk ile birlikte dinleyen Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk’te canlı yayında sanatçıya hitaben yaptığı konuşmasında;  Ürgüplülere özel konser talebimizi geri çevirmeyen Sevcan Orhan’a teşekkür ediyorum, “Vatandaşlarımız yeter ki evde kalmaya devam etsin, biz konseri de evlerine taşırız. Şu günleri el birliğiyle bir atlatalım hem Sevcan hanımı hem Türkiye’mizin bir çok sanatçısını Ürgüp’ümüzde yine misafir etmeye, on binlerin katıldığı konserlerimizle Ürgüp’ümüzü dünyaya tanıtmaya hazırız.” dedi.

Sesiyle ve yorumuyla sevilen isim Sevcan Orhan’a sazıyla kardeşi Cihan Orhan eşlik etti.