Nevşehir in sevilen ve saygın ailelerinden Yiğitarslan Ailesinin biricik evlatları Abdullah Yiğitaslan'ın dün Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Tafana Düğün salonunda İslami ölçülere uygun olarak gerçekleştirilen muhteşem sünnet merasimi davetlilerden de tam not aldı. 

Peygamber Efendimizin sünnetini yerine getirerek erkekliğe ilk adımını atan Abdullah Yiğitaslan'ın sünnet merasimine 24. ve 26. Dönem AK Parti Nevşehir Milletvekili Av. Ebubekir Gizligider, Nevşehir Belediye Başkan Yardımcıları Ersan Erkut, Bektaş Demir, Belediye Meclis Üyesi ve Nevşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Esat Özaltın, Özaltın Grup Yönetim Kurulu Başkanı Faruk Özaltın ile çok sayıda iş insanları, sanayi ve çarşı esnafları Türkiye nin farklı kentlerinden bir çok sayıda eş dost akraba ve ile kabalalık bir davetli topluluğu katıldı.   

Birçok eş, dost ve akrabanında katıldığı sünnet düğününde  "Yiğitaslan" Ailesi oğulları Abdullah’ın sünneti ile yaşadığı gururu misafirleri ile paylaştı.  

Sünnet düğünün sunumlarını FİB Ajans ve Organizasyon Adına Fikret Çapacı yaparken, program, Suriyeli Mahmut Cemal hocanın Kuran tilaveti, Aileden Mehmet Teke'nin selamlama konuşması ve kısa sohbeti, Harun Yiğitaslan'ın duası, Bursa Kılıç Kalkan gösterisi, Mehteran konseri, tasavvuf konseri, semazen gösterisi çocuklar için oyunlar ile dolu dolu geçti. Ayrıca çocuklara patlamış mısır, macun şekerlemeler ikram edilirken çizgi filim kahramanı kostümlü animatörlerde minik misafirlerine unutulmaz bir gün yaşattılar.

Dededen toruna en anlamlı miras...

Özellikle dede Mustafa Yiğitaslan tarafından torun Abdullah'a "Kuran ı Kerim ve Türk Bayrağı" verilmeside davetlileri duygulandırken uzun süre alkışlandı.

Sünnet-i müekkedeleri yerine getiren Minik Abdullah'ın bu gurur gününde aile büyüğü Mustafa Yiğitaslan, “Bu gün ailemiz için önemli ve güzel günlerden biridir. Bu gururu ve mutluluğu yıllar önce yavrumuzun doğumu ile yaşamıştık. Bu günde sünnet merasimi ile yaşama devam ettik. Torunuma sünnet düğününde Kuran ı Kerim hediyesi ile bu yoldan ayrılmamasını ve Türk Bayrağı ile de vatan topraklarına sahip çıkmasını diliyorum. Böylesine güzel bir günümüzde bizleri yalnız bırakmayan tüm misafirlerimize teşekkür ediyoruz. Allah’ın izni ile inşallah torunlarımızın mürüvvetini görmekte bizlere nasip olur” dediler.

FİB Ajans Organizasyon, Yiğitaslan Ailesinin biricik yavruları Abdullah Yiğitaslan’ın sünnet merasimini sünnetin ruhuna uygun bir programla süslediler.

Örnek bir sünnet merasimine imza atan Yiğitaslan Ailesine, bu güzel güne vesile olan Abdullah yavrumuza ve proğramımıza yoğun ilgi gösteren bütün misafirlerine teşekkür ediyoruz…

Düğün, Sünnet , Kına, Nişan, ve Açılış Organizasyonlarının Nevşehir ve Kapadokya da ki 1 numaralı adresi FİB Ajans & Organizasyon size bir telefon kadar yakın...

0 384 212 9 444 
GSM: 0 532 627 28 74
www.nevsehirorganizasyon.com
www.fibajans.com