Daha önce Survivor'ı iki defa kazanan Turabi tatilini Türkiye'nin önemli turizm merkezlerinden Kapadokya bölgesinde geçiriyor. 

Survivor'da iki kez birincilik elde eden Turabi Çamkıran, tatil için tercih ettiği Göreme Holiday Cave Hotel'de dinlenerek yılın tüm yorgunluğunu ve stresini burada atıyor.

Göreme'de tatil yapan Survivor All Star şampiyonu Turabi Çamkıran Holiday Cave Hotel işletme sahibi Mehmet Ali Soydemir ile objektiflere böyle takıldı. Hayranlarının büyük ilgisi ile karşılaşan Turabi sohbet ederek, bol bol fotoğraf çektirdi.

Turabi, "Gerçekten peri bacaları, yeraltı kentleri, muhteşem butik otelleri, doğası ile insanları ile Kapadokya'dan çok etkilendim. Pandemi döneminde bu muhteşem bölgede hem stres atıyor hemde çok güzel bir değişiklik oldu. Herkese mutlaka Kapadokya yı görmelerini tavsiye ediyorum" dedi.

Kapadokya'nın kendine has geleneksel mimarik özelliklerini taşıyan Holiday Cave Hotel tahmin edemeyeceğiniz güzellikte bir tatil deneyimi vaat ediyor. Gerek konumu gerekse hizmetleri sayesinde misafirlerden tam not almayı başaran Holiday Cave’de konaklamayı Kapadokya’ya gelen herkes mutlaka denemeli.

Sabah tamamen organik ürünlerle köy kahvaltısı, akşamında ise yöresel yemekleri ile Holiday Cave Hotel’de Kapadokya gezinizin bir kısmını havuz ve güneş keyfi yaparak da geçirebiliyorsunuz.

Kapadokya’da çoğu otel taş kemer/mağara özelliği taşıyor. Fakat Holiday Cave’i diğerlerinden ayıran en önemli özellik Göreme Milli Parkı içinde yer alması! Burada gerçek mağara oda deneyimini tadacak, gün boyu içinizi ısıtacak güneşe doyacak, terasta veya restoranda yemeklerin tadına varacak ve Kapadokya gezinizi kat be kat güzelleştireceksiniz. Bölgenin simgesi haline gelen peribacalarının yer aldığı Güvercinlik Vadisi manzarasını seyre dalma imkânı sunan, havuzlu, 30 odalı ve 3 yıldızlı Holiday Cave Hotel’de konaklamak için birçok sebep var.

Holiday Cave Hotel;

Telefon: (+90) 543 799 25 56
Adres: Orta Mah.Uzundere Cad.No:3 Göreme/Nevsehir/TURKEY