Nevşehir'de lezzetin yeni adresi: "Lüks İstanbul Aile Çorbacısı"nın açılışı düzenlenen görkemli törenle ve dualarla açıldı.

Lüks İstanbul Aile Çorbacısı açılışına Nevşehir Belediye Başkan Yardımcıları Bektaş Demir, Ersan Erkut, AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Ayşe Bilgiç, MHP MYK Üyesi ve 25. Dönem MHP Nevşehir Milletvekili Varol Mehmet Varol, MHP eski İl Başkanı Göksel Taşçı, Nevşehir Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa Düzgün, Nevşehir Kahveciler ve Lokantacılar Odası Başkanı Necati Daşlıca, ve kalabalık bir davetli grubu katıldı.

Kesilen kurban ve Hafız Mahmut Kemikkıran hoca efendi tarafından okunan dualar eşliğinde gerçekleştirilen açılış töreninde yapılan duanın ardından açılış kurdelesini kesen Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Bektaş Demir hayırlı olsun dileklerini ilettikten sonra ; "Nevşehir'imizde artık bu türlü kurumsal işletmelerin açılması bizleri mutlu etmektedir. Bu türlü işletmelerimiz ilimizin dışa açılan gülen yüzüdür. İşletme sahiplerini bu işletmeyi açmalarından dolayı kutluyorum. Güzel mekân oluşturmuşlar. Güzel olduğu kadarda damaklarımızı da güzel yemekleri tatlandıracaklar.  Kendilerine bol kazançlar hayırlı işler diliyorum" dedi.

Program açılış kurdelasının kesilmesinin ardından ikramlarla sona erdi.

İşletme sahipleri Volkan Küçükbıyık ve Murat Demirel'de yaptığı açıklamada; Lüks İstanbul Aile Çorbacısını Nevşehir'e kazandırmaktan dolayı mutlu olduklarını dile getirerek; "Açılış törenimizde bizleri yalnız bırakamayan herkese teşekkür ediyoruz. Zengin menü, bol çeşit, üstelik Lezzet garantisi ile "Lüks İstanbul Aile Çorbacısı" Restaurantımıza tüm halkımızı bekliyoruz." dedi.

Nevşehir 2000 Evler mahallesi, Zübeyde hanım caddesi, MEDAŞ yanı No: 93 adresinde hizmet verecek olan Tarihi Lüks İstanbul Çorbacısı, geniş, ferah ortamı ve çocuk oyun grubu ile Aileniz ve sevdiklerinizi Gerçek Et Deneyimine mutlaka bekliyoruz...

Bizde www.fibhaber.com olarak Sıcak bir ortamda sevgiyi ve lezzeti paylaşabileceğiniz, Lüks İstanbul Aile Çorbacısı'nın Nevşehir'imize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyoruz.  

"Lüks İstanbul Aile Çorbacısı "

Tel: 0 384 215 0 444

ADRES: 2000 Evler mahallesi, Zübeyde hanım caddesi, MEDAŞ yanı No: 93 NEVŞEHİR 

7/24 Açığız...!

Tüm ızgara çeşitlerimiz ve pide çeşitlerimizle toplu yemeklerinizde ve özel günlerinizde hizmetinizdeyiz

200 kişilik salonumuz, 30 kişi kadromuzla hizmetinizdeyiz...