Gün ve Yalçın Ailelerinin biricik evlatları Tuğba ve Alper Yalçın çifti, çok sayıda davetlilerin katılımlarında gerçekleştirilen düğün töreniyle hayatlarını birleştirdiler. Göre Düğün Salonunda gerçekleştirilen düğün gece geç vakitlere kadar devam etti.

Davetlileri kapıda karşılayan Gün ve Yalçın aileleri, bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm dostlarına teşekkür ettiler. 

Düğün merasimine Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Oktay Şımarmaz, Atilla Seçen, Göre Belediye Başkanı Mustafa Topçu, Nevşehir Belediyesi Özel Kalem Müdürü Mahmut Yılmaz, Kültür ve Sosyal İşleri Müdürü Celal Korkmaz,Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bayram Ekici, Nevşehir ASKF Başkanı Mustafa Avcı, Örgütlenme Sekreteri Şenol Ünal ile çok sayıda davetli
 katılarak Genç çiftleri bu en özel günlerinde yalnız bırakmadılar.

Nevşehir Belediyesi Türk Halk Müziği Topluluğunun sahne aldığı düğünde Sanatçı Ersin Tunç'un seslendirdiği birbirinden güzel parçalar davetlilerden büyük beğeni topladı. 

Düğün boyunca keyiflerince eğlenen davetliler sahneyi hiç yalnız bırakmadı. Palyaçoların yüzlerini boyadığı ve oyunlar oynadığı çocuklar da keyifli anlar yaşadı.

Düğün töreni sonrası FİB Haber Merkezimize açıklamada bulunan Gecenin kahramanları Tuğba ve Alper Yalçın çiftide "Bu en mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayarak teşrif eden tüm dostlarımıza teşekkür ederiz" dediler.

FİB Ajans Organizasyon tarafından göz alıcı konsepte süslemeleriyle düzenlenen düğün Salonu dolduran çok sayıda davetliler tarafından tam not alan Organizasyonda renkli görüntüler yaşandı. 

Bölgede Organizasyon işlerinin tartışmasız bir numarası olan FİB Ajans Organizasyon tarafından Davetliler için en ince ayrıntının hazırlanarak düşünüldüğü düğünde "Gün ve Yalçın" Aileleri evlatları Tuğba ile Alper’in mürüvetini dostlarıyla paylaştı.

FİB Ajans Organizasyon olarak Tuğba ve Alper YALÇIN Çiftine bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.