Ustaoğlu ve Süslü ailelerinin biricik evlatları Nurgül ve Rauf Süslü çifti düzenlenen göz kamaştırıcı törenle dünya evine girdi.

Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü’nün oğlunun, Kapadokya Lodge Otel havuz başı tesislerinde düzenlenen ve Eğitim, Turizm, Sağlık, Siyaset, Bürokrat ve İş Dünyası ile çok sayıda davetli topluluğunu buluşturan muhteşem düğünde Nurgül ve Rauf Süslü çifti birlikte bir ömre “Evet” dedi.

Siyaset Ve İş Dünyası Bu Düğünde Buluştu

Koronavirüs tedbirlerine riayet edilen düğüne AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe, Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Belediye Başkan Yardımcısı Bektaş Demir, Nevşehir İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç, Nevşehir İl Jandarma Komutanı Kıdemli Albay Hüsamettin Erol, Nevşehir JAKEM Komutanı Jandarma Albay Ercan Altın, İl Özel İdare Genel Sekreteri Kamil Duru, Ürgüp Belediye Başkanı Mehmet Aktürk, Derinkuyu Belediye Başkanı Bülent Aksoy, Kozaklı Belediye Başkanı Akif Kabukcuoğlu, Nar Belediye Başkanı Süleyman Özçelik, Sulusaray Belediye Başkanı Bayram Yılmaz, Özkonak Belediye Başkanı Abdülkadir Macit, Göreme Belediye Başkanı Ömer Eren, AK Parti İl Başkanı M.Rauf Yanar, Merkez İlçe Başkanı Ferit Yiğitarslan, Gençlik Kolları Başkanı Furkan Türker, MHP Nevşehir İl Başkanı İlhan Kaya, Nevşehir Merkez İlçe Başkanı Gökhan Göğdemir ve beraberindeki parti yöneticileri, Nevşehir Belediyespor Kulüp Başkanı Esat Özaltın, Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bayram Ekici, İş İnsanı Halis ve Habil Uluer, Afrin Gazisi Zeki Didinmez, Eski Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, Daire Müdürleri, Kurum amirleri STK temsilcileri ile Kocaeli ve Uçhisardan gelen çok sayıda davetliler katıldı.

Davetlileri kapıda karşılayan Ustaoğlu ve Süslü aileleri, bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm misafirlerine teşekkür ettiler.   

Gazeteci Fikret Çapacı'nın başarılı sunumları ve THM Sanatçısı Ersin Tunç ve orkestrasının seslendirdiği müzik dinletisi eşliğinde rüya gibi bir düğünle dünya evine giren genç çift ve davetliler unutulmaz bir güne imza attılar.

Genç çiftimize, iki cihan saadeti diliyoruz.‬

Düğün töreninde aile büyükleri adına bir konuşma yaparak davetlileri selamlayan Uçhisar Belediye Başkanı Osman Süslü; "Bu güzel günümüzde evlatlarımızın düğün töreninde bizleri yalnız bırakmayarak davetimize icabet eden tüm Nevşehir protokolüne, tüm eş, dost, akraba ve yakınlarımıza teşekkür ederiz." dedi.

Rüya gibi bir düğün ile dünya evine giren Gecenin kahramanı Nurgül ve Rauf Süslü çiftide, "Bu en mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayarak teşrif eden tüm misafirlerimize teşekkür ederiz" dediler.

FİB Haber olarak Nurgül ve Rauf Süslü Çiftine bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz...

Nevşehir de Düğün,Nişan,Sünnet Açılış gibi tüm organizasyonlarınızda FİB ajans Organizasyon size bir telefon kadar yakın...

0 384 212 9 444 - 0 532 627 28 74

www.fibajans.com

www.nevsehirorganizasyon.com