ATV ekranlarının sevilen fenomen dizisi Aşk ve Mavi dizisinin yeni bölüm çekimleri Nevşehir Özel Kapadokya hastanesinde devam ediyor.

 ATV'nin sevilen dizisi Aşk ve Mavi'den ayrılan Emrah'ın yerine 75. yeni bölümde dahil olan ünlü oyuncu Keremcem'in büyük ilgi gördüğü ve Yapımcılığını Ntc Medya'nın üstlendiği dizinin çekimlerinin Hastane ve Sağlık ile ilgili tüm sahneleri Nevşehir'de ki Özel Kapadokya Hastanesi'nde yapılıyor.

Konuya ilişkin olarak FİB Haber Merkezimize açıklamalarda bulunan Özel Kapadokya Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Fatih Yakut; Özel Kapadokta hastanesi olarak sanata ve sanatçılara verdiğimiz desteklerimiz devam etmekte olup; bölgemizde çekimleri süren Aşk ve Mavi dizisinin çekimleri hastanemizde yapılmaktadır. İlimiz Nevşehir ve Kapadokya Bölgemizin tanıtımı adına büyük önem arz eden bu tür TV çekimleri için bizlerde üzerimize düşen ne varsa dün olduğu gibi bugünde yapmaya hazırız. Kapadokya bölgemizin tanıtımınada ciddi katkılar sağlayan Aşk ve Mavi dizisinin başarılarının devamını diliyorum.

İşte Aşk ve Mavi Dizisinin Kapadokya Hastanesinde çekilen bölümlerinden objektiflerimize takılan o kestiler...