Mahsun Kırmızıgül'ün senaryosunu yazdığı “Vezir Parmağı” isimli komedi filmi Kapadokya’da ÜRgüp ilçesine bağlı Mustafapaşa da çekiliyor. 

Komedi türü ve içerisinde farklı kadın hikayelerinin yer aldığı çekimleri Kapadokya da balşayan “Vezir Parmağı” isimli komedi filminde, aralarında Ece Uslu, Gülben Ergen, Yasemin Yalçın, Meral Çetinkaya, Suna Selen, Peker Açıkalın, Cezmi Baskın, Cihat Tamer, Derya Şensoy, Ayşegül Batıgün, Gaye Evin, Ececan Gümeci ve Fatoş Seğmen’in de bulunduğu 65 oyuncu rol alıyor.

Çekim için Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde bulunan oyuncular ve set ekibi, fırsat buldukça Kapadokya’yı gezerek çektikleri fotoğrafları sosyal medya adreslerinden paylaşıyor.

ÜNlü komedyen Yasemin Yalçın da film setinden arta kalan zamanda bölgenin büyüleyici mekanlarında ster atıyor. Yasemin Yalçın bugün Vezirparmağı film Çekimleri için geldiği Kapadokya da Nevşehir'in Uçhisar kasabasında bulunan eski Belediye Başkanı Mustafa Zuhal'in mekanı Zuhal Shop'un özel konuğu oldu. Burada kendisiyle eski Belediye Başkanı Mustafa Zuhal'in turizmci oğlu Ali Zuhal ilgilendi.

Ali Zuhal, Yasemin Yalçın'a Kapadokya ve Uçhisar bölgesine ait bilgiler verdi.

Nevşehir ve Kapadokya'ya Daha öncede geldiğini hatırlatan Yasemin Yalçın, "Mahsun Kırmızıgül'ün çok özel bir komedi filmi çekimleri için burdayız. Kapadokya gerçekten Allahın özel yararattığı cennet köşelerden bir yer. Sağolsunlar, Değerli genç kardeşimiz Ali Zuhal bey bize çok güzel ev sahipliği yaptı. Anadolu insanın misafirperverliğinin en güzel örneğini sergilediler. Uçhisar da Zuhal Shop'un bu özel Mekanı, ev sahiğliği ve çayları ile beraberinde sohbeti doyumsuz.  Buradan kendilerine teşekkürlerimi belirtmek isterim." dedi.

Ünlü Komedyen Yasemin Yalçın, "Muhteşem görselliği ile Kapadokya adeta bir film platosu ... Dünyanın bu en iginç ve en güzel mekanını görmeye herkesi davet ediyorum" dedi.


Yapımcılığını Boyut Film’in üstlendiği Vezir Parmağı, 27 Ocak 2017’de vizyona girecek. 


Gülben Ergen'de, Mahsun Kırmızıgül'ün "Vezir Parmağı" filminin çekimleri için Kapadokya'daydı...

'Beyaz Melek', ' Güneşi Gördüm', ' New York'ta Beş Minare' ve ' Mucize' adlı dram filmleriyle sinemaseverlere duygu dolu anlar yaşatan Mahsun Kırmızıgül, bu defa komedi drama filmi çekiyor.


Gülben Ergen, Suna Selen, Meral Çetinkaya, Yasemin Yalçın ve Ece Uslu’nun da aralarında bulunduğu 65 oyuncunun yer aldığı filmin okuma provaları başladı. Çekimleri İstanbul ve Kapadokya’da beş hafta sürecek proje, Kırmızıgül’ün imzasını attığı en kalabalık kadroya sahip olma özelliği taşıyor. Ergen, ‘Dadı’ dizisinden 15 yıl sonra ilk kez beyazperdede hayranlarının karşısına çıkacak. 

1.5 YILDIR ÜZERİNDE ÇALIŞIYOR

'Vezir Parmağı' filmi için start veren yönetmen, sürprizlerle dolu oyuncu kadrosuyla izleyenleri şaşırtacak. Kırmızıgül'ün 1.5 yıllık çalışmasının sonucunda kaleme aldığı senaryo, bu kez kadın hikayeleri etrafında dönecek.

GÜLBEN ERGEN'DEN 15 YIL SONRA BİR İLK

Gülben Ergen, Suna Selen, Meral Çetinkaya, Yasemin Yalçın ve Ece Uslu'nun da aralarında bulunduğu 65 oyuncunun yer aldığı filmin okuma provaları başladı. Çekimleri İstanbul ve Kapadokya'da beş hafta sürecek proje, Kırmızıgül'ün imzasını attığı en kalabalık kadroya sahip olma özelliği taşıyor. Ergen, 'Dadı' dizisinden 15 yıl sonra ilk kez beyazperdede hayranlarının karşısına çıkacak.

İşte okuma provalarından kareler;