Söz ve bestesi Ürgüplü sanatçı Ahmet İnan'a ait “AYYILDIZIM GÖKLERDE” adlı eserin klip çekimleri Nevşehir Kapadokya Bölgesinde tamamlandı. Çekimleri Nevşehir ve Ürgüp (Kapadokya)' de gerçekleştirilen müthiş klip müzikseverlerin beğenisine sunuldu. 

Nevşehir'in Ürgüp ilçesi girişinde bulunan ve Kapadokya'nın sembolü haline gelen üç güzeller mevki adıyla anılan peri bacalarının önü ile Nevşehir Şehitlik Parkından mehteran takımlı ekibin bol bol görüntülerin yer aldığı klip daha şimdiden binlerce kişi tarafından büyük beğeni topladı.

Ankara Mehteran takımının kurucusu Ahmet İnan, "Kendi memleketim olan Ürgüp'ün girişindeki milyonlarca kişinin ziyaret ettiği üç güzeller peri bacalarının önünde klip çekmeyi düşündük ve gerçekleştirdik. Yabancı misafirler özellikle çok ilgi gösterdi ve hatıra fotoğrafı çektirmek istedi" diye konuştu.

Ürgüp'ü gezmeye gelen yerli ve yabancı turistler, klip çekimlerinde mehteran takımının ilginç kıyafetleri ve ellerindeki kılıç kalkan figürleriyle peribacalarının önünde bol bol hatıra fotoğrafı çektirdiler.


AHMET İNAN - AYYILDIZIM GÖKLERDE 2018 FULL HD GOLD YAPIM GAYIRLI VE UĞURLU OLSUN!

TASAVVUF-T.S.M. SANATÇISI AHMET İNAN
Özgeçmiş
1966 Nevşehir doğumlu,ilk ve orta(İ.H.L) öğrenimini Nevşehirde tamamladıktan sonra 1989 yılından beri D.İ.B teşkilatı bünyesinde çalışmaktadır.Uzun yıllardır müzik çalışmaları tasavvuf ve türk sanat müziği üzerine yoğunlaşmıştır,2002 yılında MESAJ tv 2006-2009 yılları arasında BAŞKENT TV de kendi hazırlayıp sunduğu musiki programlarını icra etmiştir,yine aynı formatta 2000 yılından itibaren 6 yıl HEDEF RADYO da program gerçekleştirmiştir.2003 aralık ta ilk albümü olan Hakikate Yürüyorsan piyasaya çıkmıştır,ayrıca çeşitli albümlere de solo olarak katkıda bulunan Ahmet İnan en 2009 yılında Muhammed Dünyaya Geldi Klibi ile birlikte 3 eser daha Hazan Production adına dinleyicilerin beğenisine sunmuştur.2011 kasım ayında türk musikisini tanıtmak amacı ile TAYVAN'a giden sanatçımız,14 gün boyunca konserler vererek önemli bir faaliyete imza atmıştır.2014 de ASU TV ekranlarında "Neva Perdesi"ni tekrar icra etti.2015 mayıs da Mısırlı Production'dan "ARZUHAL"isimli albümü dinleyenlerine sundu. Ayrıca Ankara Mehteranın da kurucusu ve yöneticisi olan Ahmet İNAN, evli ve bir çocuk babası olup çalışmalarına devam etmektedir.