Nevşehir'de "Yaz Giyim" Bayan ve Çocuk Giyim Mağazası Güzelyurt mahallesi Zübeyde hanım caddesinde düzenlenen görkemli bir törenle açıldı.

Nevşehir Güzelyurt mahallesi Zübeyde hanım caddesi (Beğendik kavşağı) adresinde bayan ve çocuk giyimi üzerine "Yaz Giyim mağazası" Nevşehir halkına hizmet vermeye başladı. İl merkezinde açılan giyim mağazası Nevşehirli hanımlar tarafından büyük ilgi gördü.

Açılaşa, Nevşehir İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç, Nevşehir Esnaf Odaları Birlik Başkanı Mehmet Pınarbaşı, Bakkallar Odası Başkanı Yaşar Göncü, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Ayşe Bilgiç ile çok sayıda vatandaş ve işadamı katıldı.

​Hafız Mahmut Kemikkıran tarafından yapılan duaların ardından, Nevşehir'de hizmet verecek olan Yaz Giyim Bayan ve Çocuk  Mağazası açılış kurdelesi kesildi.

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından mağazayı gezen davetliler açılışa özel indirimlerden faydalandı. Yeni hizmete giren Yaz Giyim mağazasının açılışında indirimli ürün almak isteyen yüzlerce kişi akın etti.

Yaz Giyim mağazası İşletme Sahiplerinden Atilla Tombalak; "Mağazamız da her türlü mevsimlik bayan giyimlerinin bulunduğunu günümüz moda dünyasına yansıyan en son yenilikleri Nevşehirli Bayanlar ve Çocuklarımız ile tanıştırmak istediklerini vurguladı".

İşletme Sahiplerinden Zekeriya Polatçelik ise; "Nevşehir Kapadokya Bölgesine kazandırdığımız için gururluyuz. Açılışımızı teşriflerndiren herkese teşekkür ediyorum. Mağazamız Nevşehir'e hayırlı olsun" şeklinde konuştu.
 

Gardırobunuzda her kadının vazgeçilmezi kıyafetler ve şık elbiseler şimdi Yaz Giyim Mağazasında...

Nevşehir Gündemin Adresi FİB Haber Merkezi olarak Yaz Giyim Bayan ve Çocuk mağazasının Nevşehir'imize hayırlı uğurlu olmasını diliyoruz. 

"Farklı, Zevkli , Kaliteli , Şık , Bol çeşit ve Hesaplı Giyinmeyi sevenler için Yaz Giyim Bayan ve Çocuk Mağazası'na mutlaka uğramalısınız...

"Yaz Giyim" Bayan ve Çocuk Giyim Mağazası

Adres: Güzelyurt mahallesi Zübeyde hanım caddesi (Beğendik kavşağı) No: 82/A Nevşehir

İletişim: 0 534 727 11 81

Atilla Tombalak & Zekeriya Polatçelik

Dünyaca ünlü Accort, Ghisa, Journey, Vissona, Levi`dor, AKER, ARMİNE markaları bu adreste sizleri bekliyor...

Ramazan ayı boyunca iftar sonrasındada açığız...