Nevşehir'de geçtiğimiz günlerde hizmete giren "Yaz Giyim" Mağazası Ramazan Bayramına özel Bayan ve Çocuk Giyimlerinde %30’a varan indirim kampanası başlattı.

Nevşehir Güzelyurt mahallesi Zübeyde hanım caddesi (Beğendik kavşağı) adresinde bayan ve çocuk giyimi üzerine hizmet veren Yaz Giyim Mağazası Bayrama özel %30’a varan İndirimlerle şimdi sizleri bekliyor.

Yaz Giyim mağazası İşletme Sahiplerinden Atilla Tombalak; "Yaz Giyim Mağazası olarak Bayan ve Çocuklar için Ramazan bayramına özel muhteşem bir kampanya başlattıklarını söyledi.

Tombalak; Nevşehirli bayanlar şık giyinmeyi seviyor. Bizde yeni sezon ürünlerini ayaklarına getirdik. Mağazamız çocuk ve bayanlara hitap ediyor. Başlattığımız kampanya bayram gecesine kadar sürecektir." dedi.

İşletme Sahiplerinden Zekeriya Polatçelik ise; "Mağazamız da her türlü mevsimlik bayan giyimlerinin bulunduğunu günümüz moda dünyasına yansıyan en son yenilikleri Nevşehirli Bayanlar ve Çocuklarımız ile tanıştırmak istediklerini vurguladı. Giyimine özen gösteren tüm bayanları mağazamıza bekliyoruz. Bu vesileyle de, Yaz Giyim Mağazası olarak tüm Nevşehir halkımızın mübarek Ramazan bayramını en içten dileklerimizle kutlarız” dedi. 

"ÖZEL İNDİRİMLER ŞİMDİ SİZLERİ BEKLİYOR..." 

"Farklı, Zevkli , Kaliteli , Şık , Bol çeşit ve Hesaplı Giyinmeyi sevenler için 'Yaz Giyim' mağazasına mutlaka uğramalısınız... Acele edin, Bayram öncesi özel indirimli kampanyalarından mutlaka sizde faydalanın...." 

Gardırobunuzda her kadının vazgeçilmezi kıyafetler ve şık elbiseler şimdi Yaz Giyim Mağazasında: "Üstelik %30'a varan İNDİRİMLERİ ile..."

.............

"Farklı, Zevkli , Kaliteli , Şık , Bol çeşit ve Hesaplı Giyinmeyi sevenler için Yaz Giyim Bayan ve Çocuk Mağazası'na mutlaka uğramalısınız...

"Yaz Giyim" Bayan ve Çocuk Giyim Mağazası

Adres: Güzelyurt mahallesi Zübeyde hanım caddesi (Beğendik kavşağı) No: 82/A Nevşehir

İletişim: 0 534 727 11 81

Atilla Tombalak & Zekeriya Polatçelik

Dünyaca ünlü Accort, Ghisa, Journey, Vissona, Levi`dor, AKER, ARMİNE markaları bu adreste sizleri bekliyor...

Pazar günleri ve iftar sonrasında da açığız...