Kapadokyanın Cazibe Merkezi Avanos, Eşşiz Güzellikte Kızılırmak Sahili ve Asma Köprüsü ile Mutluluğa İlk adım atan genç çiflerin mutluluk fotoğraflarının çekim merkezi olmaya devam ediyor.

Her ne kadar Fotoğraftaki genç çiftimiz Haziran ayının bu sıcak gününde Kızılırmak sahiline ulaşmak için efor sarfetselerde bu özel günlerini ölümüzleştirmek için her türlü sıkıntıya katlanmaya razılar. Allah Mutluluğa ilk adım atan  genç çiftlerimize bir ömür boyu mutluluklar versin.

FİB Ajans ve Organizasyon Nevşehir ve Kapadokya’da 2018 Yılına Sizin İçin Muhteşem Düğünlere imza atmak adına hazırlıklarını tamamlandı. Hem Şık Hem Kalite Hemde Şok Fiyatlar …! Rezervasyon için geç kalmayın acele edin...!

Nevşehir de Düğün İşinizi Şansa Bırakmayın...!

FİB Ajans ve Organizasyon yeni yuva kurma düşüncesinde olan Tüm Genç Çiftler için Söz,Nişan,Kına ve Düğün merasimlerinde sizlere özel Danışmanlık Hizmetleri veriyor. Bu uygulama ile Nevşehir de bir ilke daha imza atan FİB Ajans ve Organizasyon Düğün bitimine kadar size ne lazım ne yapmanız gerekiyor gibi tüm sorularınıza kafanıza takılanlara ihtiyacınız olan her şeyi tedarik ediyor ve sizi bu büyük düşünce ve sıkıntıdan kurtarıyor.

Gelin Yolu

Gelin Masası

Masa ve Sandalye Giydirme

HD Kamera Çekimi

Fotoğraf Çekimi

Palyaço, Karagöz Hacıvat, Osmanlı Şerbetçi,

İlahi Grubu ve Semazenler

Sanatçı

Orkestra

Ses ve sahne sistemi

Işık sistemi

Konfeti-Volkan

Sunucu

Ve Aradığını her şey FİB ajans Organizasyon Farklılığıyla…

İlk iş şüphesiz Düğününüzde “Ekonomik Kaliteli Şık ve Farklı Bir konsept hazırlayacak Konusunda uzman Bir Organizasyon Seçimiyle başlıyor…!” Şanslısınız Çünkü Şimdi Nevşehir de “FİB Ajans Organizasyon”size rüya gibi bir Düğün Organizasyonu hazırlıyor…FİB Ajans Organizasyon Düğün, Sünnet, Nişan, açılış gibi ço özel günlerinizde yanınızda.Ve Size bir telefon kadar yakınız:

0 532 627 28 74

 0 384 212 9 444

“FİB Ajans Organizasyon” Size Düğün için en özel ve ekonomik Mekanlar  buluyor…

Kamera-fotoğraf Çekimleri – Dış Mekan Çekimleri -Aile Albümleri Seti- Gelin Yolu-Gelin Masası-Fil Dişleri-Otağ-Işık –Ses Sistemleri-Sahne-Uzay Perde-Sanatçı-Orkestra-İlahi Grubu-Urfa Sıla Geceleri-Palyaço-Osmanlı Şerbetçisi-Karagöz Hacıvat-Keloğlan-Nasrettin Hoca-Yeniçeri Askerleri-Animatörler-Davul-Zurna-Sunucu-Kuaför-Araba Süsleme-Davetiye-Konfeti-volkan-Havai Fişek-İkramlar-kurupasta-Yaş Pasta-Meyva suları,Meşrubatlar-Masa sandalye giydirmeleri...