"Zabaha kadar burdayık" sözüyle Türkiye gündemine gelen Sivasspor'un fanatik taraftarı Ahmet Yaşin, Nevşehir gündemin adresi www.fibhaber.com u ziyaret etti.

Beşiktaş galibiyetini kutlarken amatör videoya yansıyan yöresel şiveyle 'Sabaha kadar buradayız' sözleri ile sosyal medyanın gündemine düşen ve tüm Türkiye'nin tanıdığı bir siması haline gelen Demir Grup Sivasspor taraftarı Ahmet Yaşin geldiği Nevşehir'de gündemin adresi www.fibhaber.com u ziyaret etti.

İnternet Fenomeni Ahmet Yaşin beraberinde genç sanatçımız Miko Can ile birlikte FİB Haber Genel Müdürü Fikret Çapacı ve Genel Koordinatörümüz İbrahim Uysal ile bir süre görüştü.

Süper ligde Sivasspor, TFF. 3. Lig'de Nevşehir Belediyespor'un Şampiyon olmasını arzu ettiğini söyleyen İnternet Fenomeni Ahmet Yaşin, buralara kadar gelipte Nevşehir Kapadokya bölgesinin sesi www.fibhaber.com u ziyaret etmeden gitmek olmazdı. Miko Can kardeşimle şimdi 'Zaba Gadar Burdayıh, zaba gadar FİB Haber'deyik'. Güzel ev sahipliği için FİB Haber Merkezine ve tüm Nevşehir halkına sevgilerimi saygılarımı sunuyorum. Nevşehir'in güzel insanları beni burada bağırlarına bastı. Gerek Nevşehirli gerekse Sivaslı tüm halkımızın hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim.  İnşallah Nevşehir'de gördüğümüz bu yakın igi ve alakayı memleketim Sivas protokolünde de görürüz." dedi.

Nevşehirli yerel sanatçı Mazılı Miko'nun misafiri olarak klibinde oynamak için geldiğini belirtilen Sivasspor'un fanatik taraftarı Fenemon simitçi Ahmet Yaşin, "Zaba gadar burdayıh, zaba gadar FİB Haber'deyik zaba gadar Nevşehirdeyik" dedi.

İşte Sivassporlu Fenemon simitçi Ahmet Yaşin'in Nevşehir sokaklarındaki videosunu izlemek için TIKLAYINIZ!

Zaba Gadar Burdayıh, zaba gadar FİB Haber'deyik diyen kalbi güzel insan Ahmet Yaşin'e ve yeni albüm hazırlığı yapan Sanatçımız Miko Can kardeşimize ziyaretleri için teşekkür ediyor başarılar diliyoruz.