Zehra ve Taner Askeroğlu çifti, hafta sonu Kristal düğün salonu tesislerinde yapılan rüya gibi bir düğünle dünya evine girdi...

Nevşehir'in sevilen tanınmış ailelerinden emekli Öğretmen Hamdi Askeroğlu'nun oğlu Taner Askeroğlu ile Kahramanmaraş'ın saygın ailelerinden Kasım Ardıç'ın biricik kızı Zehra'nın dillere destan düğün töreniyle dünya evine girdi.

Düğün törenine, Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe, Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Ersan Erkut, Nevşehir Ticaret Borsası Başkanı İbrahim Salaş, Borsu Genel Müdürü Aydın Askeroğlu, Dahiliye uzmanı Dr. Levent Uluğlar, Kahramanmaraş ile Nevşehir'den Eğitim, Sağlık, Siyaset, Sanayi ve İş Dünyası ile çok sayıda davetli topluluğu katıldı.

Oldukça heyecanlı görünen genç çift’in nikâhını Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Ersan Erkut kıyarken, nikâh şahitliklerini ise Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, Borsu Genel Müdürü Aydın Askeroğlu, Dahiliye uzmanı Dr. Levent Uluğlar, Hanım Nur Çakır ve Hüseyin Ardıç birlikte yaptı.

İmzaların atılmasının ardından evlilik cüzdanını Zehra Askeroğlu'na veren Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, her iki aileyi de kutlarken çiftlere de ömür boyu mutluluklar dileğinde bulundu. Nikah töreninin ardından Hafız Mahmut Kemikkıran hocamız genç çiftimiz için dua etti.

Düğüne katılan AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe'de; "‪Ardıç ve Askeroğlu ailelerinin biricik evlatları Zehra ve Taner çiftinin düğün merasimlerinde yanlarında bulunarak mutluluklarını paylaştık. Rabbim iki cihan saadeti nasip etsin." dedi.‬

Davetlileri kapıda karşılayan Askeroğlu ve Ardıç aileleri, bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm dostlarına teşekkür ettiler.   

Nevşehir'in en lüks tesisi Kristal Düğün Salonunda Gazeteci Fikret Çapacı'nın başarılı sunumları ve sanatçı Turgay Kozan'ın orkestrası eşliğinde gecenin geç saatlerine kadar devam eden düğünde genç çift ve davetliler doyasıya eğlenirken başta Kahramanmaraş olmak üzere Nevşehir dışından gelen çok sayıda konuklar da geceye renk kattı.

Düğün töreni sonrası FİB Haber Merkezimize açıklamada bulunan aile büyüğü emekli Öğretmen Hamdi Askeroğlu; "Bu güzel günümüzde Evlatlarımızın düğün töreninde bizleri yalnız bırakmayarak davetimize icabet eden tüm eş, dost, akraba ve yakınlarımıza teşekkür ederiz" dedi.

Gecenin kahramanı Zehra ve Taner Askeroğlu çiftide "Bu en mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayarak teşrif eden tüm dostlarımıza teşekkür ederiz" dediler.

FİB Haber Merkezi olarak Zehra ve Taner Askeroğlu çiftine bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz...