AK PARTİ Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Mustafa AÇIKGÖZ, TBMM Başkanı ve TBMM Başkanlık Divanı Üyeleri ile Ankara Gölbaşı Özel Harekat Dairesini ziyaret etti.
ÖZEL HAREKAT ZİYARETİ 1
     TBMM Başkanı İsmail Kahraman, “Türkiye bütün milleti ile bir darbeyi önledi, millet darbeyi yendi. Eline silah alanın darbe yapabildiği bir ülkeden demokrasiyi özümsemiş, darbelere kapısını kapatmış bir ülkeye geçmiş olduk.” dedi.
IMG_0721
 
     AK PARTİ Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Mustafa AÇIKGÖZ, “Aziz milletimizin kahraman evlatları özel harekat polislerimiz; vatan, millet, bayrak, devlet ve milli irade için canlarını feda ettiler, şehadet makamına ulaştılar. Allah, mekanlarını Cennet, makamlarını âli eylesin. Gazilerimize ve yaralılarımıza da acil şifalar diliyorum. Yüce milletimiz bu vakur duruşuyla tarih yazdı. Türkiye’ nin kutlu yürüyüşüne devam etmesini sağlayarak tarih yazdınız. Birlik ve beraberliğimizin, kardeşliğimizin ve ortak kültürel değerlerimizin sarsılmaz bağlarla bağlı olduğunu dosta, düşmana ve tüm dünyaya bir kez daha bildirdiniz. Allah, hepsinden razı olsun.” dedi.
IMG_0712
     Siyasi bir yan yana geliş olduğunu aktaran Kahraman, milli iradenin TBMM’ye ait olduğunun, silahlı bir güce, şahsa veya zümreye ait olmadığının ispatının yapıldığını kaydetti.
IMG_0722
Kahraman ve beraberindeki heyet, açıklamanın ardından, Havacılık Daire Başkanlığı’nın önünde bomba atılan alanda yetkililerden bilgi aldı.