Afrin Gazisi Zeki Didinmez, yayınladığı mesajıyla başta şehit ve gazi anneleri olmak üzere tüm cennet kokusu annelerin anneler gününü kutladı.

Nevşehirli Afrin Gazisi Kahramanımız Zeki Didinmez mesajında  "Başta kahraman şehitlerimizin ve gazilerimizin anneleri olmak üzere tüm annelerimizin anneler günü kutlu olsun." dedi.

Didinmez, "Sevgi, şefkat, merhamet, sorumluluk ve fedakârlık gibi ulvi değerlerle geleceğimiz çocuklarımızı yetiştiren ve geleceğimizin sağlam temeller üzerine inşa edilmesini sağlayan saygıdeğer annelerimizin ‘Anneler Günü’nü en içten duygularla kutluyorum." dedi.

Afrin Gazisi Zeki Didinmez ayrıca "Nefes aldığı her an daima mutluluğumuzu isteyen, yaşam kaynağımız ve en güvenli sığınağımız kıymetli annelerimize hayatımızın her anında yanlarında olduğumuzu hissettirmek hepimizin en önemli vazifesidir." İfadelerine yer verdi.

Didinmez ," ölürsem şehit, kalırsam gazi anlayışıyla kendini millî ve manevi değerlerin korunmasına adayan aziz Mehmetçiklerin annelerinin fedakârlıklarının her türlü takdirin üzerinde olduğunun altını çizerek bir kez daha tüm cennet kokusu annelerin anneler gününü bu gün değil her gün kutluyorum." dedi.