Nevşehir'in Hacıbektaş ilçesine bağlı Aşağıbarak köyünde yapımı tamamlanan Çok Amaçlı Bina düzenlenen törenle hizmete açıldı ...

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından protokol, günün anlam ve önemini belirten konuşmalar yaptı.

Açılış töreninde konuşan AK Parti Nevşehir Milletvekili, TBMM Başkanlık Divanı Üyesi, Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkan Yardımcısı Mustafa Açıkgöz; "Hacıbektaş/ Aşağıbarak Köyümüzde taziye evimizin ve sosyal tesisimizin açılışını hemşerilerimizle, hazirunumuzla gerçekleştirdik. Hayırlı olsun. Hacı Bektaş Veli’nin manevi havasından feyzalarak hemşerilerimizle hep birlikte çalışıyoruz; devlet-millet el ele kazanan Türkiye " dedi.

Milletvekili Açıkgöz'ün yaptığı konuşmayı izlemek için TIKLAYINIZ! 

Vali İlhami Aktaş'ta konuşmasında, Aşağıbarak Köyü halkına çeşitli imkânlar sunacak olan Çok Amaçlı Salon’un açılışını gerçekleştireceklerini belirterek, köy halkına hayırlı, uğurlu olması temennisinde bulundu ve yapımında katkısı bulunup, emeği geçenlere teşekkür etti.

Nevşehir İl Müftüsü Yakup Öztürk tarafından yapılan açılış duasının akabinde Vali İlhami Aktaş, Nevşehir  Milletvekilleri Açıkgöz, Menekşe ve protokol tarafından kurdele kesilerek, Taziye Evi, Yemekhane gibi çok amaçlı sosyal tesisin bulunduğu binanın açılışı gerçekleşti ve akabinde de bina gezildi.

Aşağıbarak Köyü Muhtarı Yaser Kavak, sosyal tesis hakkında bilgi verdi ve açılışa katılımlarından dolayı başta Sayın Vali İlhami Aktaş ve Milletvekilelri Açıkgöz, Menekşe başta olmak üzere, protokol üyelerine ve tüm katılımcılara teşekkürlerini iletti.

Daha sonra katılımcılara sosyal tesiste ikramda bulunuldu.

Aktaş, köylü vatandaşlarla bir süre hasbihal ederek, istek ve taleplerini dinledi.

Açılış törenine; Vali İlhami Aktaş, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ile Yücel Menekşe, Hacıbektaş Kaymakamı Yiğit Yaşar Demirer,İl Özel İdaresi Genel Sekreter Vekili Ramazan Çiftçi, İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç, İl Müftüsü Yakup Öztürk, Aşağıbarak Köyü Muhtarı Yaser Kavak ve köy halkı katıldı.