Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, Ergene Velimeşe Spor ile Nevşehir Belediyespor arasında oynanan müsabaka sonunda yaralanan Nevşehir Belediyesporlu taraftarları yalnız bırakmadı. Olayların ardından gözaltına alınan taraftarları karakolda ziyaret eden Arı, sonrasında taraftarlarla birlikte uçak ile Nevşehir’e döndü.

Belediye Başkanı Rasim Arı, TFF 3. Lig 1. Grup Play-Off final karşılaşmasında Tekirdağ temsilcisi Ergene Velimeşe Spor ile Nevşehir Belediyesporarasında Kocaeli Stadyumu'nda oynanan maçtan sonra çıkan olaylarda yaralanarak gözaltına alınan Nevşehir Belediyesporlu taraftarlarıKocaeli Bekir Paşa Karakolunda ziyaret etti. Taraftarlara geçmiş olsun dileklerini ileterek, emniyet yetkililerinden olaylara ilişkin bilgi alan Arı, sonrasında karakoldan taraftarlarla birlikte ayrıldı.

Buradan Nevşehir’e dönmek için İstanbul’a geçen Arı, taraftarlarla aynı uçağa binerek Nevşehir’e hareket etti. Tüm Nevşehir Belediyespor taraftarlarına geçmiş olsun dileklerini ileten Başkan Arı, olayların sonuna kadar takipçisi olacağını vurguladı. Arı: “Şansız bir şekilde yenildiğimiz maçın ardından taraftarlarımız ile emniyet güçleri arasında tasvip etmediğimiz olaylar yaşandı. Bundan son derece büyük üzüntü duydum. Her deplasmanda cefakârca takımlarını destekleyen kırmızı beyazlı taraftarlarımızın karşı karşıya kaldığı bu durum kabul edilemez. Olayların sonuna kadar takipçisi olacağız. Büyük Nevşehir Belediyespor taraftarlarına geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum. “ diye konuştu.