Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy, Gülşehir genelinde yapılan kanalizasyon hattı, içme suyu, Doğal Gaz ve Kilitli parke taş döşeme çalışmalarını yerinde inceledi. 
 
Gülşehir Belediyesi’nin Alt yapı çalışmalarına hız vermesi ile birlikte, ilçemiz genelinde hizmetlerde aksama meydana gelmemesi ve ilçemiz genelinde birçok yerde bulunan çalışmaların sağlıklı bir şekilde ilerlemesi için sıkı denetim yapan Başkan Arısoy, çalışmaların doğru bir şekilde ilerlemesi için yapılan ve planlanan çalışmaları Kayseri İlbank Mühendisleri ile beraber Belediyemiz İnşaat Mühendisleri Samet Ercan ve Samet Arısoy tarafından zemin de incelemelerde bulunularak projeler üzerinde denetliyor.
 
Başkan Arısoy, “Belediye olarak Gülşehir’in her mahallesinde her sokağında çalışmalar sürdürüyoruz, kepçe girmeyen mahalle kazma vurulmayan sokak arası dahi kalmayacak Allahın izni ile Gülşehir adını hizmetle anacak dedi.
 Saha çalışmaları hakkında teknik ekipten bilgiler alan Başkan Arısoy, ayrıca çalışmalar ve projelerle ilgili şunları kaydetti; “İlçemizde iflas eden Alt yapı sorununu giderip modern ve çağdaş bir görünüme kavuşturmak için sürdürdüğümüz çalışmalarımız hızla devam etmektedir. Şehrin gelişip modern bir yapıya kavuşması için ihtiyaç bulunan bölgelerde sıcak asfalt, kilit parke, kaldırım çalışmalarımız ve ışıklandırma çalışmalarımız büyük bir hızla devam edecek. Hedefimiz altyapı sorunu olmayan, modern, çağdaş bir Gülşehir’dir. Gülşehir’e Hizmet için verdiğimiz sözleri birer birer yerine getirmenin gururunu ve mutluluğunu yaşıyoruz.’’ dedi.