Kübra ve Fatih Akdeniz Çiftinin Avanos Alp Otelde düzenlenen düğün merasimine katılan ve Tasavvuf şiirlerini usta yorumuyla seslendiren Şair, Yorumcu ve gönül insanı üstad Dursun Ali Erzincanlı düğünde okuduğu şiirleriyle davetlilere unutulmaz bir gün yaşattı.

Başarılı sunumuyla düğüne renk katan FİB Haber.Com Genel Yayın Yönetmeni Gazeteci Fikret Çapacı'nın anonsu ile sahneye davet edilen Şair ve  Yorumcu Dursun Ali Erzincanlı söylediği birbirinden güzel şiirleriyle, düğüne renk kattı. Manevi değerlerimizi şiirsel bir dille anlatan Dursun Ali Erzincanlı, düğüne katılan davetlileri manevi yolculuğa çıkarttı.

Davetlilerin yoğun ilgisi gösterdiği Dursun Ali Erzincanlı, Kübra ve Fatih Akdeniz çiftinin düğününde en beğenilen şiirlerini seslendirerek, hayatından önemli anekdotları da paylaştı.

Kübra ve Fatih Akdeniz'in, adeta dillere destan düğün törenine katılan davetliler, unutulmaz bir akşam yaşadılar.

Düğüne katılarak çifti kutlayan Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, aile kurumunun kutsal ve önemli olduğunu vurguladı. Toplumun temel taşının aile olduğunun altını çizen Başkan Arı, Kübra ve Fatih Akdeniz çiftine bir ömür boyu mutluluk dileğinde bulundu. Ardındanda Sanatçı dostu Dursun Ali Erzincanlı ile bir süre görüşerek sohbet etti.

Düğün sonunda Afrin Gazisi Zeki Didinmez ve babası ile de tanışan Tasavvuf Sanatçısı Erzincanlı geçtiğimiz günlerde yaşamını yitiren Zafer Didinmez için başsağlığı dileklerinde bulundu. Afrin Gazisi Zeki Didinmez'de Erzincalı'ya bölgede yaşadıklarını ve anılarını anlattı.

Gönüllerin Bam teline dokunan hoş sohbet, Afrin Gazisi Zeki Didinmez, babası Abdullah Didinmez, FİB Haber Genel Koordinatörleri Fikret Çapacı ve İbrahim Uysal ile Alp Otel Yönetim Kurulu Başkanı ve KAPTİD üyesi Alper Alp değerli sanatçı Dursun Ali Erzincalı ile günün anısına çekilden fotoğraf ile son buldu.

FİB HABER MERKEZİ olarak Hayatlarını birleştiren Kübra & Fatih AKDENİZ genç çiftimizi kutluyor, bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

Nevşehir de Düğün, Nişan, Sünnet Açılış gibi tüm organizasyonlarınızda FİB ajans Organizasyon size bir telefon kadar yakın...

Düğün-Sünnet-Konser-Festival-Açılış gibi bütün özel organizasyonlarınızda Mutluluğa atılan imza FİB Ajans ve Organizasyon her zaman yanınızda...

0 384 212 9 444- 0 532 627 28 74

nevsehirorganizayon.com

0 532 627 28 74 İbrahim Uysal-Fikret Çapacı