Ece Erken'in sunumuyla 'İyi Fikir' programı haftaiçi hergün TRT ekranlarında izleyicileriyle buluşuyor.Ünlü sunucunun bügünkü programında modacı Reyhan Turhan, canlı yayında farklı baş bağlama tekniklerini Erken üzerinde gösterdi.

Ece Erken de tesettürlü fotoğrafını sosyal medya hesabından paylaştı.
İŞTE SONRADAN TESETTÜRE GİREN 6 İSİM
1-TATSYANA TSİKEVİÇ
Polonya Devlet Konservatuvarı'nda bale ve dört yıl tiyatro eğimi alan Tatsyana, on beş yıl bale yaptı. 1998'de Polonya güzeli seçildi. 1998 yılında Türkiye'ye geldi ve 4 yıl sonra Türk vatandaşı oldu. Gelir gelmez sanat dünyasında adını duyuran Tatsyana birçok klip ve reklamda rol aldı. Adını ilk 2002 yılında vizyona giren Rus Gelin filmiyle duyurduktan sonra çıkışını ise Kurtlar Vadisi dizisinde Nina karakteriyle gerçekleştirdi. 2009'da da TÜrkiye'de müslüman oldu ve Sedef adını aldı.
-
Tsikeviç din değiştirme sürecini ise kendi ağzından şöyle anlatmıştı:
-
'Her şey 5 sene önce kendi hayatımı sorgulamaya başlayınca değişti. Ben kimim, neler yaşıyorum diye çıkmaza girdim. Sonra karşıma Nihat Hatipoğlu çıktı. Onu dinlemeye başladıktan sonra sorularımın cevaplarını buldum. Hayatımda yeni bir sayfa açtım.'

2-NİRAN ÜNSAL
Sanat ve medya dünyasından yakından tanıdığımız bir isim Niran Ünsal. Zaman zaman siyaset haberleriyle gündeme de gelse biz yine onu şarkıcı kimliğiyle hatırlıyor olacağız.
-
Geçtiğimiz aylarda moda dergisi Aysha için çektirdiği tesettürlü fotoğrafları Twitter'da çok konuşulanlar arasına girmişti.
-
Niran Ünsal kapandıktan sonra ise yaşadıklarını şu sözlerle dile getirmişti:
"Şükürler olsun hiç bir zaman kötü olmadı ama eskiye göre kötü" yanıtını veren Niran Ünsal, "Yani ben Allah'ın emrini yerine getirdiğim için, Türkiye'de şöyle bir algı var; 'sen örtündün bir kenara çekil artık, bu işi yapma.' Bu işi yapma diyorsunuz ya da benim etrafımdaki herkes bu konu ile ilgili bana köstek oluyor.
-
Yani afedersiniz biz yıllarca bu ülkede bir sürü iç çamaşırlı kadın izledik, adam izledik yarı çıplak. Ben inancımı yaşayarak ve kendi dinimin emrettiği şeyi yerine getirerek, Allah'ın emrini yerine getirerek işimi yapmaya çalışıyorum ve kendi çevremden, uzak, yakın, bildik bilmedik bir sürü çevrelerden veto yiyorum. Böyle saçma şey olurmu, nasıl bir adalet?"

3-BURCU ÇETİNKAYA
Aslında onu Ralli yarışlarından tanıyoruz. 2005'te İstanbul Bayanlar Ralli Şampiyonası Şampiyonluğunu kazandığında ilerisi için umut verici milli bir yarışçımızın olacağını tahmin etmiştik. Nitekim öyle oldu ve Çetinkaya 2005-2008 yılları arasında 3 şampiyonluk, 2 defa ikincilik ve 1 defa da sınıf birinciliği kazandı.
-
Koyu bir Bursaspor fanatiği olan Çetinkaya, Televizyon dünyasında da birçok projeye imza attı.
-
Burcu Çetinkaya, geçtiğimiz yıl Şanlıurfa'dan bağımsız milletvekili adayı olan Fatih Mehmet Bucak ile evlenmiş ve tesettüre girmiştir.

4-İKBAL GÜRPINAR
Haberlerini zaman zaman magazin sayfalarında görsek de, biz onu Tv kanallarında yaptığı çeşitli programlar ile hatırlarız.
-
Gürpınar başını ise kapatmaya küçük yaşlarda başlamış. İkbal Gürpınar: Ama ilk örtünmem ilkokuldayken oldu. İlkokul üçteyken babam hacca gitmişti. Babamın bir arkadaşı, "Hacdaki babanın kızı başını örterse hac sevabı alır" dedi. Babam hacdayken başımı örttüm.' açıklaması yapmıştı.

5-TUĞÇE KAZAZ
Son ayların siyaset gündeminde popüler bir isim Tuğçe Kazaz. Zaman zaman da din değiştirme haberleriyle gündeme gelmişti Kazaz.
-
Aynı zamanda mankenlik de yapan Tuğçe Kazaz da moda dergisi Aysha ile tesettüre giren ünlü isimler arasında. Kendisine tesettür defilelerinde sık sık rastlayabilirsiniz.

6-İNTİZAR
Fantazi müziğin ünlü ismi İntizar da sonradan kapanan ünlüler arasında yerini alan isimlerden.