Çekimleri Nevşehir'de yapılan ve 4 Kasım Cuma günü ATV'de yayınlanacak olan, Aşk ve Mavi dizisinin çekimleri Özel Kapadokya Hastanesin'de devam ediyor. 

Yapımcılığını Ntc Medya'nın üstlendiği dizinin çekimleri devam ettiği süre boyunca Hastane ve Sağlık ile ilgili tüm sahneleri Nevşehir'de ki Özel Kapadokya Hastanesi'nde çekilecek.

Konuya ilişkin olarak FİB Haber Merkezimize açıklamalarda bulunan Özel Kapadokya Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Fatih Yakut; Özel Kapadokta hastanesi olarak sanata ve sanatçılara verdiğimiz desteklerimiz devam etmekte olup; bölgemizde çekimleri süren Aşk ve Mavi dizisinin çekimleri hastanemizde yapılmaktadır.

İlimiz Nevşehir ve Kapadokya Bölgemizin tanıtımı adına büyük önem arz eden bu tür TV çekimleri için bizlerde üzerimize düşen ne varsa dün olduğu gibi bugünde yapmaya hazırız.

İşte Aşk ve Mavi Dizisinin Kapadokya Hastanesinde çekilen bölümlerinden objektiflerimize takılan o kestiler... 

Yönetmenliğini Hakan Arslan'ın yaptığı, senaryosunu Gül Abuz Semerci ve Yelda Eroğlu'nun kaleme aldığı dizide, başrolleri Emrah ve Burcu Kıratlı paylaşıyor. Kadrosunda, Kenan Bal, Işıl Yücesoy ve Cüneyt Mete gibi usta oyuncuları da barındıran dizinin genel hikayesi; Gençliği cezaevinde geçmiş, sevmeyi öğrenmeye fırsatı olmamış Ali ve hiç kimseyi sevmeyen Mavi'nin yürek burkan hikayesi. Onlar birbirlerini gözlerine değil yazdıkları satırlara bakarak tanıdılar. Şimdi yüz yüze gelme zamanı. İkisinin de sırtında sırlarla dolu yükleri var. Altında ezilecekler mi yoksa birbirlerine tutunup yeniden ayağa kalkacaklar mı? Fedakarlığın ve vefanın gölgesinde, aşkı bir çiçek gibi büyütmeye çalışan Ali ile Mavi'nin sıcak ve çarpıcı hikayesi "Aşk ve Mavi" 4 Kasım Cuma akşamı Atv ekranlarında.