Nevşehir'in merkez 2000 Evler mahallesi Nursultan Nazarbayev Caddesi üzerinde hizmet veren Ersoylar Manav Market AVM, kuruluşunun üçüncü yıl dönümü münasebetiyle yarın müşterilerine özel indirimli alışveriş fırsatı sunuyor.

Günlük tedarikli manav reyonu, balık reyonu, unlu mamüller, kuruyemiş, şarküteri ,temizlik ve tüm zengin ürün çeşitliliği ile Nevşehir halkına yakışır özelliklerini yaklaşık 3 yıldır müşterilerine sunan Ersoylar Manav Market, şimdi özel indirimleri ve kampanyalarıyla, Nevşehir halkına alışveriş keyfini yaşatmayı hedefliyor. Ayrıca yüzlerce çeşit ürünü inanılmaz fiyatlarla sunuyor.

Ersoylar Manav Market 3 yaşını şok indirimlerle kutluyor...

Müşterilerine getirdiği ayrıcalıklar ve fiyat avantajları ile hizmet kalitesinde bir adım önde duran Ersoylar Manav Market İşletmecisi Safiye AKDEMİR; ‘’En büyük hedefimiz olan, kaliteyi en uygun fiyatlarla müşterilerimize sunma anlayışımızdan asla taviz vermemekten onur duyuyoruz. Bizleri bugünlere getiren tüm Nevşehir halkına her zaman öncü olacak hizmeti vermekten asla vazgeçmeyeceğiz. Ben ve çalışma arkadaşlarım, her geçen zamanın bizlere kalite değeri kattığının farkındayız. Müşteri ve tedarikçilerimizden gelen istekler, her zaman yol haritamızı çizecektir. Nevşehir halkına, kaliteli bir hizmet sunmak asli vazifemizdir.’’ diyerek, tüm Nevşehirlilere gösterdiği ilgiden dolayı teşekkürlerini iletti.

Etkinlikler kapsamında sıcak soğuk içecekler, kahve, çiğ köfte gibi tattırım standlarında müşterilere ikramlarda yer alacak.

Ayrıca markete gelen tüm çocuklara 3 gün boyunca Palyaçolar tarafından rengarenk yüz boyaması ile Çizgi film kahramanları tweeti Tom ,Jerry silvester Mickey ve mouse maskotlar unutulmaz bir gün yaşatacak.

3. Yıla özel tüm reyonlarda şok fiyatlar hesaplı alışverişler için Tüm Nevşehir halkını Ersoy Manav Market AVM'ye bekliyoruz.

Sizde bu kampanyadan faydalanmak için ​Acele edin.​ Gelmeden görmeden karar vermeyin...

Kampanyamız 12 Nisan-13 Mayıs 2019 tarihleri arasında geçerli olup tüm ürünlerimiz stoklarla sınırlıdır.

Sebze balık reyonunda şok indirimler, bir çok üründe şok fiyatlar sizleri bekliyor.

Hayırlı alışverişler dileriz.

Ersoylar Manav Market ve Ersoylar Balıkçılık

Uygun Fiyat Kaliteli Hizmet
Gıda
Temizlik
Şarküteri
Manav
Kasap
Kuruyemiş
Unlu Mamüller

Balık ve aradığınız herşey...
-------------------------------------------------
Tel: 0 384 212 88 15

GSM: 0 506 377 79 55
2000 Evler mahallesi Nursultan Nazarbayev Caddesi No: 72  / NEVŞEHİR

İşte bu güne özel indirimlerden bazıları: