Dizayn ve Görsellik Sanatı

FİB Ajans Show  Organizasyon, bu sayede Nevşehir ve Kapadokya Bölgesinin aranılan markası olmayı başardı. Modern süsleme sanatını en yeni tasarımları ile birleştiren FİB Organizasyon, ailesi gerçek bir ekip ruhu ile gözlere hitap ediyorlar. FİB organizasyon çalışmalarını ön planda yerinde izleyerek tasarımcı ruhunu da ortaya koyarken aynı zamanda işine ve prensiplerine bağlı bir görüntü içinde. Zerafet bir anlamda kişiliğin ve ortaya çıkarılan eserlerin dışa vurumudur bunun en iyi örneğini sergileyen FİB Organizasyon, mutlak görselliğin ön planda tutulduğu güzel sanatlarında bir anlamda parçası olan organizasyon işinde bir numara olduğunu çalışmaları ile gözler önüne serdi. Olmazsa, olmazların başında gelen Düğün,Sünnet,kokteyl ve açılışların, vazgeçilmez ismi olan FİB Organizasyon Nevşehir halkına kaliteyi Ekonomik fiyatlarla birlikte kusursuz hizmetlerini sürdürüyor..

Hem Şık Hem Ekonomik .Biz düşünürüz siz eğlenmenize bakın...

Hakkımızda

FİB Haber Olarak 2005 Yılında İki Genç Girişimci Tarafında Kurulan Firmamız, 2007 Yılında FİB Ajansıda Bünyesine Katarak Hızlı Bir Şekilde Büyümeye Başladı.Eksiklini Hissettiği Organizasyon Firmasını da 2008 Yılında Kurarak Yurt İçi Ve Yurtdışında da Organizasyon Yapma Kapasitesine Ulaşmıştır.temel ilkesi olan müşteri memnuniyetini ön planda tutarak çok sayıda konser, festival, düğün ve kokteyl organizasyonlarına imza atmıştır. 

Düğün nişan,kına Sünnet ve açılışlarınızda aradığınız konsepte farklı dizaynlarla size özel unutulmaz fırsatlar şimdi FİB ajans Organizasyonda…

 İşte Göre Düğün Salonunda yapmış olduğumuz bir düğün organizasyonundan kesitler Videosu aşağıda...

Erken Rezervasyonlarınız için Randevu almayı unutmayın…!

FİB Ajans Show  Organizasyon…Mutluluğa Atılan İmza!

0 384 212 9 444

0 532 627 28 74 – 0 505 879 93 50

www.nevsehirorganizasyon.com

www.fibajans.com

Email:[email protected]


Hizmetlerimiz:

Açılış


Düğün


Nişan


Sünnet


Konser


Festival


Ses Sistemi


Işık sistemi


Masa giydirme


Sandalye giydirme


Gelin masası


Gelin yolu


Şamdan


Fildişi


Konfeti


Volkan


Kamera çekimi


Fotoğraf çekimi


Tül süsleme


Balon süsleme


Aşıkla maşuk


Palyaço


Orkestra 


İlahi Grubu


Semazen 


Sanatcı Temini


Web Tasarım 


Reklam & Tanıtım Matbaa Hizmetleri