Genç Nevşehirliler Ankara Platformu Başkanı Ziya Ağca'nın ev sahipliğinde düzenlenen iftar proğramına; AK Parti Nevşehir Milletvekili TBMM Başkanlık Divanı Üyesi Genel Merkez Yerel Yönetimler Başkanı Mustafa Açıkgöz, AK Parti Nevşehir Milletvekili ve TBMM Milli Savunma Komisyonu Üyesi Yücel Menekşe, CHP Nevşehir Milletvekili Faruk Sarıaslan, Ak Parti Nevşehir 24.ve 26.dönem Milletvekili, Genel Merkez Sivil Toplum Halkla İlişkiler Başkan Yardımcısı Av. Ebubekir Gizligider, AK Parti siyasi erdem ve etik kurulu üyesi 27.dönem dönem Nevşehir Milletvekili Adayı Emre Çalışkan, Eğitimci-Yazar Ahmet Belada, Necdet Ada, Alpaslan Ünal ile çok sayıda Nevşehirli hemşehrilerimiz ve platform üyeleri katıldı.

Genç Nevşehirliler Ankara Platformu Başkanı Ziya Ağca burada yaptığı konuşmasında; "İftar proğramına katılım gösteren tüm katılımcılara teşekkür ederek, Genç Nevşehirliler Platformunun Ankara'da birlik, beraberlik ve dayanışma göstermek için kurulduğunu, kuruluş amaçlarının içerisinde Ankara'da yaşayan Nevşehirli; kamu ve özel sektörde çalışan genç hemşerileri bir araya getirerek, Nevşehir kültürünü ve dayanışmasını oluşturmak, aralarında hiçbir ayrım gözetmeksizin hepsiyle bir arada olmak için oluşturulduğunu ifade etti.

Platformun Kurucu Üyelerinden Nevşehirli genç Hukukçu Ali Koca'da yaptığı konuşmasında; "Bir Derdimiz Var diyerek yola çıktığımız ve kurucularından olmaktan onur ve gurur duyduğum Genç Nevşehirliler Platformu nun Ankara Hakimevinde iftar programını gerçekleştirdik. Ankara’daki Nevşehirli Siyasetçiler, Bürokratlar, İş Adamları ve Gönlü memleketimiz kadar güzel kıymetli Hemşerimizin yoğun ilgisine mazhar olduk. Çıkmış olduğumuz bu yolda bizlere desteklerini esirgemeyen kıymetli büyüklerimiz; Nevşehir Milletvekillerimiz Mustafa AÇIKGÖZ, Faruk SARIASLAN, Yücel MENEKŞE, Ebubekir GİZLİGİDER Nevşehir 24. ve 26. dönem Milletvekili ve bürokrasiden Metin KUMAL Müsteşar Emeklisi, Belma AKYÜZ Sayıştay Üyesi, Yaşar NESLİHANOĞLU Yenimahalle Belediye Bşk. Yrd., Ali UYGUN Sanayi Bakanlığı Destek Hizmetleri Başkanı, Necdet ADA Devlet Denetleme Kurulu Genel Sekreteri , Emre ÇALIŞKAN Nevşehir Milletvekili Adayı, Hikmet DAVARCI Sayıştay-Denetçi, Ahmet BELADA Diyanet Başkanlığı-Başdanışmanı, Mustafa KURT Devlet Tiyatroları Gen. Müdürü ,Veli DOĞAN ASKİ Daire Başkanı, Murat ATAER İş Adamı, Mehmet YALBURDAK Eski Planlama Teşkilatı, Yaşar KILIÇ Mercedes Koluman Kamu Bölüm Başkanı, Tahir TEKİN İçişleri Denetim Başkanı, Bayram ERDAŞ Adalet Bakanlığı Daire BŞK., İsmail AYDIN MAPEG Personel Dairesi Başkan, Birol TERLEMEZ Adalet Bakanlığı Yüksek Müşaviri, Hasan ALBAYRAK Ürgüplüler Dernek Başkanı,Ahmet TEKİN Yazar, Hukukçu,İlahiyatçı, iş dünyasında olan hemşehrilerimiz ve değerli genç hemşehrilerimizle birlikte olmanın mutluluğunu yaşadık." dedi.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe; "Genç Nevşehirliler platformu tarafından düzenlenen iftar programına katılarak Ankara’da bulunan Nevşehir’li genç kardeşlerimizle bir araya geldik. Yaptıkları çalışmalarla şehrimizin gelişimine katkı sağlamak amacıyla çalışma yapan kardeşlerimize teşekkür ediyorum." dedi.

 AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz'de, İftar proğramının ardından yaptığı konuşmasında; "Eşsiz güzelliklerin diyarını daha da geliştirmek için “Kapadokya Alan Yönetimi”ne hep birlikte çalışıyoruz. Birlik, beraberlik, dayanışma için bir araya gelen Genç Nevşehir kardeşlerimizle de iftarın sevincini ve bereketini paylaştık. Bu manada bu güzel proğramı düzenleyen Genç Nevşehirliler Ankara Platformuna teşekkür ediyorum" dedi.

Milletvekili Açıkgöz'ün konuşmasını izlemek için TIKLAYINIZ!