Kendinize ait bir web sitesi için ya da SEO işlerini yaptığınız bir web sitesi için ihtiyaçlarınız var, öyle değil mi? Kesinlikle tanıtım yazısı satın almanız gerekiyorsa ve bu konuda hizmet alabileceğiniz kaliteli bir adres bulamıyorsanız siz de daha fazla beklemeden bu adrese bakabilirsiniz. Tanıtım Center sizin için hizmette bulunuyor. Kesinlikle memnun kalacağınız bir adrestir. Bünyesinde onlarca kategori bulundurmaktadır. Geniş network ağı ile uygun fiyatlara hizmet vermektedir. Bundan sonra bir kere bile problem yaşamayacak ve ister sektörel isterse farklı sitelerden backlink alabileceksiniz. Ayrıca sitede 7/24 hizmette bulunan canlı destek bulunduğunu, mail, Skype, WhatsApp ve telefon desteği sunduğunu da söylemeliyiz.
Her Kategoride Backlink Alabilirsiniz
Sektörünüz ile ilgili backlink almanın son derece önemli olduğunu siz de çok iyi biliyorsunuz. Böyle bir çalışma yapmak istiyorsanız doğru tercih burası olacaktır. Örneğin sektörünüz teknoloji ya da kadın – modadır. Bu konuda hemen siteye giriş yapabilecek ve ilgili kategorilere geçiş yaparak beğendiğiniz siteyi indirimli fiyatlar ile satın alabileceksiniz. Peki verdiği hizmet bu kadarla mı sınırlıdır? Tabii ki de hayır. Sizin için ücretsiz ve sınırsız bir şekilde domain authority sorgulama işlemi yapmanıza da olanak tanımaktadır. Bundan sonra seçmiş olduğunuz tüm sitelerin değerlerine göz atabilecek ve ona göre alım yapacaksınız. Ayrıca her sitenin yaşını, güncel Alexa verilerini de belirtmektedir.
Yükselişe Geçmek İsteyenler Tanıtım Yazısına Önem Veriyor
Tanıtım yazısı almak için doğru bir adres belirlemelisiniz. Sizin için hem uygun fiyat güvencesi hem de canlı destek vermelidir. Her zaman muhatap birilerini bulmalısınız. Bunun yanında mobil uyumluluğa da sahip olmalıdır. Tabii bunlarla da sınırlı kalmıyor. Aynı zamanda belli kampanyalar da oluşturmalıdır. Tanıtım Center tam da böyle bir sitedir. Kullanıcılarına özel olarak kontrol paneli oluşturmaktadır. Bu panel ile tüm linklerin saniyeler içerisinde kontrol edilmesine olanak tanımaktadır. Ayrıca ücretsiz ve sınırsız olarak page authority sorgulama imkanı da tanımaktadır. Böylece istediğiniz sitenin güncel değerlerine anlık olarak ulaşabiliyor ve onun hakkında bilgi alabiliyorsunuz. Kesinlikle %50’ye varan indirimleri, oyun oynayıp skorunu paylaşana tanıtım yazısı hediye gibi daha pek çok farklı kampanyaları bulunmaktadır. Hemen ziyaret edebilirsiniz.