Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, Türk Kızılayı Nevşehir Şube Başkanı Ercan Civelek’i Kızılay Haftası kapsamında ziyaret etti.

Türk Kızılay’ının çalışmaları hakkında bilgi alan İl Milli Eğitim Müdürü Demir, Kızılay Haftasını tebrik ederek Başkan Civelek’e çalışmalarında başarılar diledi.

İl Müdürü Demir ziyarette, "Nevşehir Kızılay Şube Başkanımız Sayın Ercan Civelek'i makamında ziyaret ederek, göreve geldikten sonra Nevşehir Kızılay'ına ivme kazandıran Sayın Başkanımızın yaptığı çalışmalar ve eğitime verdiği destek ve sağladığı katkılardan dolayı teşekkür ediyor, başarılar diliyoruz." dedi.

Türk Kızılay'ının İzmir depreminde de görüldüğü üzere afet dönemleri başta olmak üzere insanlık adına önemli görevler üstlendiğini ve hiçbir fedakârlıktan kaçınmadığını ifade eden Demir, ''Kan bağışı konusunda da önemli çalışmalar yürütüyor. Kızılay yıllardır kan bağışı kampanyaları düzenleyerek, ihtiyaç duyacak olan vatandaşlarımıza destek olmaktadır. Gönüllü kan bağışçıları sayesinde milyonlarca vatandaşımız yaşama yeniden tutunuyor. Bu anlamda önemli bir görevi üstlenen Kızılay Nevşehir Şubesine başarılar diliyorum.'' dedi.

Türk Kızılay'ı Nevşehir Şube Başkanı Civelek'te, Kızılay'ın yardımlarında din, dil, ırk ve ülke ayrımı yapmadığını, yardıma muhtaç tüm insanlara, ellerinden geldiğince ve imkânlar çerçevesinde yardıma koştuğunu dile getirerek ziyaretten duyduğu memnuniyetini belirterek, Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir'e teşekkürlerini ilettiler.

Ziyaret sonrasında Kızılay Şube Başkanı Ercan Civelek, Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir'e ”Bir kahvenin 40 yıl hatırı var” diye Kızılay amblemli kahve fincanı Hediye etti.