Nevşehir'in sevilen ve tanınmış saygın ailelerinden Yasin ve Zeynep İnanır çiftinin oğulları Ahmet Arif ve Mehmet Akif kardeşler Esenetpe Mahallesi Dostluk Parkında ( Eski Pforzheim Parkı) düzenlenen görkemli sünnet töreniyle delikanlılığa ilk adımını attılar.

İNANIR ailesinin bu mutlu gününde Sünnet törenine, Nevşehir Belediye Başkan Yardımcısı Atilla Seçen, Nevşehirli İş Adamları Halis Uluer, Yakup Zağlanmış, İlker Çalışkaner, Yavuz Uluer ile eş dost akrabalarının yanı sıra siyaset, iş, sanat, spor ve medya camiasından çok sayıda tanınmış ve seçkin konuklar katıldı.


PADİŞAH TAHTINA OTURDU

Delikanlılığa ilk adımını muhteşem bir düğünle atan Ahmet Arif ve Mehmet Akif İNANIR Kardeşler, deyim yerindeyse davete icabet eden misafirlerin göz bebeği oldu. Mehter Müziği ve Padişah kıyafeti ile düğün salonuna anne ve babası ile beraber giren İnanır Kardeşler’in heyecanı gözlerden kaçmadı. Anne ve babasının eşliğinde FİB ajans & Organizasyon tarafından kendisi için hazırlanan padişah tahtına oturan minik İnanır Kardeşler’i görenler duygu dolu anlar yaşadı.

Heyecan, Mutluluk ve jest birarada Davetlileri tek tek kapıda karşılayan Yasin ve Zeynep İnanır çifti erkekliğe ilk adımını atan oğulları Ahmet Arif ve Mehmet Akif 'i sünnet ettirtmiş olmanın heyecan ve mutluluğunu yaşadı.

FİB Ajans Organizasyon'un İmzasını taşıyan düğünde şık ve zarif süslemeler tüm davetlilerden tam not aldı.

Palyaçoların yüzlerini boyadığı ve oyunlar oynadığı çocuklar da sünnet düğününde unutulmaz keyifli anlar yaşadı.

Oğullarının ilk mürüvvetini gören Yasin ve Zeynep İnanır çifti tebrikleri kabul ederken, davetliler de düğünde dolu dolu bir gece yaşadı.

Sünnet töreni sonrası FİB Haber Merkezimize konuşma yapan Yasin İNANIR, ‘Bu güzel günümüzde bizleri yalnız bırakmayarak davetimize icabet eden tüm akraba,eş, dost, arkadaş ve yakınlarımıza teşekkür ederiz.” dedi. Genç Baba Yasin İnanır konuşmasında ; "Her anne ve babanın kendine göre istek ve heyecanları olduğunu anlatırken, Rabbim herkese böyle güzel günleri nasip etsin. Allah, devletine, milletine, İslam'a uygun yetiştirmeyi de müyesser eylesin inşallah diye konuştu." 

FİB Ajans & Organizasyon ve FİB Haber İnternet Gazetesi olarak Sevgili Peygamber Efendimizin Sünnetini yerine getirerek erkekliğe ilk adımlarını atan Ahmet Arif ve Mehmet Akif İNANIR kardeşlere geçmiş olsun der, İNANIR ailesini de tebrik ederiz.


Foto: Rıdvan Göğüş

Düğün ve Sünnet Organizasyonlarının Nevşehir ve Kapadokya da ki en önmeli adresi FİB ajans & Organizasyon size bir telefon kadar yakın...

0 384 212 9 444 
GSM: 0 532 627 28 74
www.nevsehirorganizasyon.com
www.fibajans.com