İlk kez sizleri  www.fibhaber.com'da ki haberimizle tanıştırdığımız, hayat hikayesi ve yaşama olan tutkusuyla kısa sürede Nevşehir'de bir anda herkesin sevgilisi olarak gündeminde yer alan Mehmet Ali Doğan şehrimizin gazetesi FİB Haber.Com'u ziyaret etti.

Güçlü duruşu, hayat enerjisiyle, net tavırları ile ve pozitif duruşu ile bir çok kanser hastasına umut olan 25 yaşındaki Nevşehirli Mehmet Ali Doğan, ameliyat sürecinde ki destekleri için  www.fibhaber.com'a teşekkür ederek, FİB Haber Genel Müdürü Fikret Çapacı ve Genel Koordinatör İbrahim Uysal ile bir süre görüştü.

Kanserden sol bacağını kaybeden Nevşehirli gencimiz Mehmet Ali Doğan ziyarette, hala hazırda tedavi sürecini anlattı ve bir adım sonrasında da ciğerlerinden geçireceği operasyon için Nevşehirli vatandaşlarımızın dualarını beklediğini ifade etti.

Zor bir süreci geride bıraktığını ifade eden Mehmet Ali Doğan, Nevşehirli vatandaşlarımızdan Allah razı olsun beni hiçbir zaman yalnız bırakmadılar. Sizlerin aracılığı ile herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum. Çok şükür kendimi çok iyi hissediyorum. Yaralarımın kuruyup kapanmasını ve dikişlerimin alınmasını bekliyorum. Sonra ki süreçte de tedavim önce Ciğer operasyonu ardından da protez ile devam edecek." dedi. 

Ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Çapacı ve Uysal'da, Nevşehirli genç kardeşimzi Mehmet Ali'nin sabrı, şükrü, gülüşü ile bir çok hastaya moral olduğunu inşallah çok kısa bir süre içerisinde de sağlığına kavuşacaklarına inandıklarını ifade etti. 

Ziyaret günün anısına çekilen fotoğraf ile son buldu.

FİB Haber.com Ailesi olarak Mehmet Ali Doğan'a ve tüm hastalarımıza Allah'tan acil şifalar diliyoruz.

Tümör nedeniyle sol bacağı kesilen gencimiz, hayattan hiç kopmadı, azmi ile kanser hastalarına örnek olmaya devam ediyor.