Çekimleri Nevşehir Kapadokya bölgesinde devam eden ATV'nin sevilen dizisi Aşk ve Mavi'de flaş bir ayrılık yaşandı.

 Aşk ve Mavi dizisinin 19 Ekim'de yayınlanan son bölümünde Emrah hayat verdiği Ali karakterine veda etti. Ali Göreçki (Emrah)’yi abisi Cemal Göreçki öldürdü. Emrah’ın diziden ayrılmasından sonra yerine Kerem Cem Aşk ve Mavi dizisine dahil oldu. 

Keremcem'in dahil olduğu ilk bölüm tüm seyircilerde aldığı yüksek reytingle de dikkat çekti. Emrah'ın diziden bu ani ayrılığı hayranlarını üzerken, diziye yakışıklı aktör Kerem Cem'in dahil olması ise son haftalarda reyting kaybeden Aşk ve Mavi dizisi reytinginde ciddi artış göstermiş ve tekrar 5 bandını geçti.

KEREMCEM AŞK VE MAVİ'DE YAMAN ROLÜNDE

Başrollerinde, Emrah, Burcu Kıratlı, Cüneyt Mete, Nur Yazar ve Ayşegül Ünsal gibi isimlerin yer aldığı "Aşk ve Mavi" dizisinin 75. bölümünün ardından Emrah diziye veda etti. Dizinin son bölümünde Emrah'ın hayatını kaybetmesinin ardından başrolü üstlenecek olan Keremcem'in rolünün detayları da belli oldu. 

Dizinin 75. bölümünden itibaren yeni başrolü olan Keremcem, 'Yaman' karakterini canlandıracak. Fazıl Göreçki'nin gayrimeşru oğlu olan Yaman, Göreçki ailesinde köklü değişiklere sebep olarak seyircinin nefesini kesecek.

Aşk ve Mavi yeni bölümüyle Cuma akşamı 20.00’de atv’de! 

ATV'nin sevilen dizisi Aşk ve Mavi Cuma akşamları ekrana geliyor. Her bölümünde ayrı heyecanlar yaşatan Aşk ve Mavi'nin çekimleri Nevşehir'in Ürgüp ilçesinde sürüyor.
Yapımcılığını NTC Medyanın yaptığı Atv kanalında yayınlanan dizinin bazı sahnelerinin çekimleri Nevşehir, Ürgüp başta olmak üzere ve Kapadokya bölgesinden farklı mekanlarda gerçekleştirilirken, Kapadokya nın muhteşem doğal güzellikleride cömertçe yer alıyor.