Nevşehir'in merkez ilçeye bağlı Kavak kasabasında yeni sıcak asfalt yol yapım çalışmaları törenle başlatıldı.

AK Parti Nevşehir İl Başkanı M.Rauf Yanar, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Yücel Menekşe, Kavak Belediye Başkanı Celal Yiğit, AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Rasim Arı, İl Özel İdare Genel sekreter Vekili Ramazan Çiftçi, Merkez İlçe Başkanı Edip Avşar, AK Parti Kavak Belediye Başkan Adayı Dursun Neiş, Sanatçı Kürşat, Ak Parti İl genel ve belediye meclis üyelesi adaylar ve yetkililerinin katıldığı sade bir törenle yol çalışmalarının ilk startı verildi.
 

Açıkgöz: “Kavak’a Sıcak Asfalt Hayırlı Olsun”

Yol yapımına başlanması ile ilgili olarak yapılan törende bir konuşma yapan AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe: "Başlayan yol çalışmalarının 'hayırlı olsun' temennisinde bulunarak, çalışmaları mümkün olan en kısa zamanda bitirilmesinin hedeflendiğini söyledi. Kavak için çabamız bir, duamız bir, hizmetimiz bir. Doğal depolarıyla özel beldemiz Kavak, sıcak asfaltına kavuşuyor. Yaparsa AK PARTİ Yapar. 31 Mart’ta AK parti ve adayımız Dursun Neiş ile kazanan yine Kavak olacak." dedi.

Menekşe: "Durmak Yok Yola Devam.."

AK Parti Nevşehir Milletvekili Yücel Menekşe: "Kavak Beldemizdeyiz. Her zaman söylediğimiz gibi “YAPARSA AK PARTİ YAPAR” Beldemizde sıcak asfalt tadilat ve yenileme çalışmalarımızı başlattık her şeyin en iyisine layık olan hemşehrilerimize hayırlı uğurlu olsun" dedi.

Konuşmaların ardından yol yapım çalışmalarına başlanması ve kazasız belasız tamamlanması amacıyla kurban kesildi, dualar edildi ve iş makineleri ile ilk yol çalışması başlatıldı.