Nevşehir Kadın Derneği Başkanı Makbule Atlı, Ankara’da Sivil Tolum Güç Birliği Platformunda Nevşehir Kadın derneğini Temsil Etti.  

Yüce Türk Milletinin sahip olduğu milli ve manevi değerlerin korunması, yaşatılması ve gelecek nesillerimize aktarılması hususunda üzerimize düşen görev sorumluluğumuz Tek Devlet Tek Millet Tek Bayrak, Tek Vatan olduğunu bilmelerini sağlamak amacımız.

       2001 yılından beri sosyal Çalışmaları ve siyası Çalışmaları Nevşehir Kadın Derneği Başkanlı yapan Makbule Atlı bir çok proje yazdı ve bu projelerin koordinatörü oldu Üniversite mezunu, bir çok sertifikası olan Atlı Nevşehir’de 6 bin Ailenin il ve ilçede sosyal incelemelerini yapmış muhtaç aileleri tespit ederek yardımları ulatırmış,  il ve ilçelerde yılda 2500 kişiye ulaştıklarını  Ak partiye Üye Kayıtları yapmaya devam ettiğini, ev toplantıları yaptığını, Ak parti Teşkilatına Gönüllü ve Aktif çalışmalarla   desteklediğini belirtti.

       Atlı bu çalışmalarla Ankara illerimizde Nevşehir Kadın Derneği Temsilcisi  olarak Dünya İşitme Engelliler ve Engelliler federasyonu Genel başkan Danışmanı olarak Engeliler  için projeler yazarak diğer illerde uygulanacağını anlattı Ayrıca Ankara Merkez olmak üzere  Türkiye’nin Bütün illerinden  katılan Sivil Toplumlar Güç birliği platformuna üye olarak, Nevşehir Kadın Derneğini temsilen katılarak platformda  birlikte projelerde çalışmaları olacağını Vurguladı. Platformda, yapılacak çalışmalarını Kısaca özetledi.  Önce Sayın Cumhurbaşkanımızı destek amacımız.

    Sivil toplumlar arasında iletişim ve işbirliği, toplumun yararına yapılan çalışmalara,

Kültürel Kimliğimiz öz değerlerimiz, gençlerimiz tarafından yaşanması ve yaşatılması öz değerlerimizin ulusal ve uluslararası, platformda tanıtılması için çalışmalar yapılmasına önem verildi

 Gençleri  Uyuşturucudan vazgeçirmek,  Kadına Şiddetin azalması  gibi ,proje çalışma Konuları ele alındı, toplumun her kesimine de eğitim programları,soysa kültürel etkinliklere, Yerel merkezlerde Kadınların ve gençlerin siyasete katılımları,platform Türkiye’nin her ilinde  yapılmasına karar  veridi.