Kardelen Eğitim Kurumları Yönetim Kurulu Başkanı Yücel MENEKŞE ‘’30 Ağustos Zafer Bayramı’’ kutlama mesajında:
 ‘’Tarihi dönemeçler den geçmiş olan milletimizin milli birlik ve beraberlik içinde verdiği onurlu ve kahramanca mücadelenin sonucunda kazanmış olduğu 30 Ağustos Zaferi’nin 94’üncü yıldönümünü kutlamanın sonsuz heyecanı ve kıvancı içerisindeyiz.
Tarih boyunca büyük badireler atlatmış bu aziz millet nasıl 15 Temmuz’ da hainlere karşı durduysa geçmişimizde de yine ülkemizi ele geçirmek isteyen bağımsızlığımıza, toprağımıza göz diken düşmanlara karşı da durmuştur. Milletimizin ne kadar onurlu ve toprağı uğrunda ne kadar gözü kara bir millet olduğuna tarih boyunca tüm dünya şahit olmuş ve olmaya devam edecektir. Böyle aziz bir milletin evladı olmaktan onur ve gurur duyarken geleceğimiz olan yeni neslimize de böylesine sevdalanacak bir vatanı ve şanlı bir tarihi bırakıyor olmamızın gururu ve sevinci içerisindeyim.
Yakın zamanda olduğu gibi ülkemizi parçalamak ve milletimizi esaret altına almak isteyen düşmanlara karşı tüm imkânsızlıklara rağmen, milletimizin sarsılmaz azmi, birlik ve beraberliği, inancı, vatanseverliği ve kahramanlığı ile kazanılan 30 Ağusotos Zafer bayramımızı kutlar, vatanımız uğrunda canlarını feda eden şehitlerimize Allah’tan rahmet dilerim.’’ Dedi.