Genç Nevşehirliler Derneği 'Doyumsuz Sohbetler' dizisine devam ediyor. Genç Nevşehirliler Derneğinin Instagram üzerinden gerçekleştireceği '' Pandemi sürecinde STK’ların geleceği '' konulu söyleşinin konuğu İstanbul Eski Vali Yardımcısı ve NEVBİAD Başkanı Kazım Tekin oluyor.

Genç Nevşehirliler Derneği Başkanı Ziya Ağca yaptığı açıklamasında; "Dernek Yönetim kurulu üyelerimizin kararı ile Koronavirüs sürecinde tanışmış olduğumuz alanında uzman, tecrübeli ve birikimli değerli hemşehrilerimizle canlı yayında program yapmayı düşündük. Düşündüğümüz projeyi değerlendirdikten sonra başlatma kararını aldık. İlk canlı yayın programımıza Uzman Nöro Psikolog Merve Gülkan ile '' Pandemi Psikolojisi '' konu başlığı ile başladık.

İkinci programımız değerli hemşehrimiz Devlet Tiyatroları Genel Müdürü Mustafa KURT ile canlı yayında buluşmamız oldu. Bu yayınlarda hem programa konuk ettiğimiz kişiyi yakından tanıtma ve alanında merak ettiğimiz soruları sorma imkanı buluyoruz. Kısaca evde kalmaya fırsata çeviriyoruz.

Yarın akşam saat 21.30 da da İstanbul Eski Vali Yrd. ve NEVBİAD Başkanı Kazım TEKİN ile '' Pandemi sürecinde STK’ların geleceği '' konulu canlı yayın programımız olacak" dedi. 

Genç Nevşehirliler Derneği Başkanı Ağca; siz değerli takipçilerimiz için şöyle bir güzellik daha yapıyoruz. Kaçırdığınız yayınları hem İnstagram sayfamızda hemde YouTube kanalımızda tekrar tekrar izleme keyfini sunuyoruz. Doyumsuz Sohbetler'de 3. konuğumuz İstanbul Eski Vali Yrd. ve NEVBİAD Başkanı Sn. Kazım TEKİN ile '' Pandemi sürecinde STK’ların geleceği '' konulu canlı yayınımıza siz değerli takipçilerimizi bekliyoruz. Tüm takipçilerimizi önerileri ve soruları için canlı yayınımıza bekliyoruz." dedi.

Tarih: 25 Mayıs Pazartesi

Saat: 21.30

İnstagram Canlı Yayın

#NEVBİAD
#COVID19
#Pandemi
#SivilToplumKuruluşları
#Muhabbet
#GencNevsehirliler — Ankara'da.