Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, maaşını koronavirüs mağdurları için bağışladı.

Koronavirüs mağdurları için 'Gönül kumbarası' kampanyası başlatan Nevşehir Belediye Başkanı Rasim Arı, bir aylık maaşını, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgını dolayısıyla ekonomik sıkıntı yaşayan vatandaşlar için bağışladı.

Başkan Arı: "Ramazan geliyor, fitremiz var, sadakamız var zekatmız var. Bu süreçte olmayanlara, işini kaybedenlere, hasta olanlara, ihtiyaç sahibi olanlara yardımcı olmalıyız. Bu haseple 'Gönül kumbarası' adıyla bir kampanya başlattık ve kampanyaya ilk şahsım olarak bir aylık maaşımı bağışladım.Bu anlamlı kampanyaya tüm duyarlı Nevşehir halkımızı bekliyorum" dedi.

Dostlar, projemizin adı gönül kumbarası ...

Bizler belediye olarak memuru, mühendisi, işçisi, başkanı ve yardımcıları olarak bu süreçten bir şekilde etkilenen hemşerilerimizin yanındayız. İlk desteği bir maaşım olmak üzere ben yapıyorum ve pazartesi gününden itibaren başkanlık ve tüm hizmet binalarımıza yerleştireceğiniz kutular ve yanlarına koyacağımız zarflar ile belediye personelimiz şahsın da içinde bulunduğumuz durumdan olumsuz etkileyen esnaf ve işçi kardeşlerimizin yanında olacağız. Topladığımız yardımları ise market çeki olarak sıkıntıya giren dostlarımız ile paylaşacağız. Bu vesile ile hemşerilerimizin yanında olmayı arzu eden dostlarımıza da kapımız ve kumbaramız açık olacak. İyilik her zaman her yerde...