TFF 3. Lig 1. Grup Play-Off final karşılaşmasında Tekirdağ temsilcisi Ergene Velimeşe Spor ile Nevşehir Belediyespor Kocaeli Stadyumu'nda karşılaştı. 1-0 Ergene VelimeşeSpor’un üstünlüğü ile sona eren maç sonunda Nevşehir Belediyesporlu taraftarlar ile polis arasında arbede çıktı. Stadyum otopark alanında çıkan arbedede Nevşehirli taraftarlardan bazıları yaralanırken bazı taraftarımız ise polis tarafından gözaltına alındı.

 Nevşehir Belediyespor Basın Sözcüsü Av.Muhammed Feyzi Aygün: "Bu şiddete maruz kalan ve buna rağmen gözaltına alınan taraftarlarımızı Bekirpaşa Polis Karakolundan bu dakika itibariyle çıkardık.. Gerekli tüm ifadeleri verdik." dedi.

Olaylar sonrası sağlık kontrollerinin ardından polis merkezine götürülen taraftarlarımızı karakolda biran olsun yalnız bırakmayan Nevşehir Belediyespor Basın Sözcüsü Av.Muhammed Feyzi Aygün yaptığı açıklamasında; "Ergene Velimeşe Spor ile Nevşehir Belediyespor arasında Kocaeli'de oynanan müsabaka sonunda çıkan olaylar neticesinde Nevşehirli taraftarlarımıza şiddet uygulayan polislerden şikayetçi olduk. Ayrıca, yine maç sonucu gözaltına alınan Nevşehirli taraftarlarımızın tamamını karakoldan çıkardık. Nevşehirli hemşehrilerimizin ifadeleri şahsım ve yine Baromuz Avukatlarından Alperen Feralan ve Av. Burhan Kaplan gözetimin de alınmasının ardından hepsi serbest kaldılar. Polislerden de şikayetçi olduk. Ayrıca kulübümüz adına da ben şikayetçi oldum. Polis olduğunu unutan bu şahısların gerekli cezayı alması için kulüp olarak sonuna kadar takipçisi olacağız..." dedi.

Nevşehir Belediyespor Basın Sözcüsü Av. Muhammed Feyzi Aygün, "Ergene Velimeşe Spor ile Nevşehir Belediyespor arasında oynanan müsabaka sonunda Kocaeli polisi ve Nevşehirli taraftarlar arasında çıkan olaylarda yaralanan taraftarlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi sunuyor, kendilerine acil şifalar diliyoruz. Maç sonunda çıkan olaylarda yaralanan, darp edilen ve gözaltına alınan taraftarımızın yanındayız. Ve bu olayın takipcisi olacağız." dedi.

Gece geç saatlere kadar Nevşehirli taraftarlarımızı karakolda bekleyen şehrimizin değerli avukatlarına teşekkür ederiz.