Nevşehir'de bir binanın yüksek kısmından dökülen beton parçaları vatandaşlar için büyük tehlike arz ediyor.  Olaya tepki gösteren vatandaşlar, yaralanma veya can kaybı ihtimaline karşı belediyenin önlem alınmasını istiyor.

Nevşehir'de Yeni Mahalle’de bulunan bir apartmanın 2. ve 6. katından Sahil Sokak tarafına beton parçaları dökülüyor. Yola ve giriş kapısının önüne düşen beton parçaları, gerek esnaf ve gerekse kaldırımda yürüyen vatandaşlar için büyük tehlike oluşturuyor. Çevredeki esnaf da, yoldan geçen vatandaşları dikkatli olmaları konusunda sürekli uyarıyor.

Özellikle okul yoğunluğunun yaşandığı sokakta öğrenciler için de büyük tehlike arz eden beton parçalarından bina önünde park eden araçlar da nasibini alıyor.
Çevre sakini vatandaşlar FİB Haber Merkezine yaptıkları açıklamada, “Burada öncelikli bir konu var, hayati bir tehlike var. Binanın tepesinden beton parçaları düşüyor. İnsanlar sürekli buradan gelip geçiyor. Düşen beton bloklarının bir kişiye isabet etmesi halinde ölüm riski var. Yetkililerin bir an önce bu durumla ilgilenmesi gerekir” dedi.